2
zastanawiające..., ale mam pytanie, ponieważ zastanowiło mnie to, mianowicie, czy chodzi Ci oto , że im większe cyce ma kobieta tym większą tajemnice skrywa? No bo.. jak tak to ja wogóle tajemnic nie mam, na to wychodzi, shit.

3
Zacytuję:

"Dziewięciu mężczyzn z dziesięciu woli kobiety o dużych piersiach. Jeden z dziesięciu woli tych dziewięciu."

:D

Treściwe, Kan :D
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron

5
Kan, zlituj się, czy ja mam to spoetyfikować?! To nie jest mini, tylko kwestia. O! Wypowiedź niezgodna z gatunkiem, a na dodatek z prawdą :-)
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

6
Właśnie, my kobiety skrywamy gdzie indziej prawdę! My myślimy głową, a mężczyźni wytryskami! Jezuuuuuuuu, no ale mimo wszystko niezła ciekawostka:)

Pozdrowionka Kan zboku jeden:P:P:P:P:P:P

7
A może chodzi o tajemnicę męskiego żywota? :D Jego sens zamyka się w tym prostym zdaniu? :D

Swoją drogą, na swoich studiach usłyszałam fachową opinię, że kobieta ma piersi, żeby mężczyzna patrzył na twarz (tak, było to zdanie wygłoszone na wykładzie, które potem zaliczało się do wiedzy obowiązującej na egzaminie :P )

8
Po pierwsze nieprawda (często jest dokładnie odwrotnie) po drugie co to ma do rzeczy(poezji)? Może tylko tytuł jest na miejscu :P
Te nie pachnące żadnym nozdrzom -
cudowne, purpurowe kwiaty;
ta woda, której nikt nie pije,
ten wiatr nad pustką mgieł skrzydlaty...

...och! tam jedynie dusza żyje!

9
kognitywna pisze:A może chodzi o tajemnicę męskiego żywota? :D Jego sens zamyka się w tym prostym zdaniu? :D

Swoją drogą, na swoich studiach usłyszałam fachową opinię, że kobieta ma piersi, żeby mężczyzna patrzył na twarz (tak, było to zdanie wygłoszone na wykładzie, które potem zaliczało się do wiedzy obowiązującej na egzaminie :P )

Desmond Morris w "Nagiej Małpie" ma na ten temat jeszcze inne zdanie :)

Co do miniaturki... Coś w tym jest, ale nie do końca się zgadzam. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mini poeticum”