witajcie

1
Mam 17 lat. Pisaniem zajmuje się od dłuższego czasu; już w podstawówce zaczynałam całą masę opowiadań, zwykle nie udawało mi się skończyć jednego akapitu, a już zaczynałam następne.

Dzisiaj traktuje to bardziej poważnie. Nie jestem zbyt wszechstronna, korzystam z swojej bujnej wyobraźni i niemal wszystko co w ciągu swojego życia napisałam można zaliczyć do utworów miej lub bardziej fantastycznych. Nienawidzę utartych schematów w opowiadaniach, nie da się co prawda wymyślić nic idealnie ,,świeżego" , ale dobrze ku temu dążyć.

Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się zostać pisarzem, choć bardzo ciągnie mnie do tego. Ciekawa jestem jak inni ocienili by moją pracę, dlatego tu jestem.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Serwus!
There are only two things: love, all sorts of love, with pretty girls, and the music of New Orleans or Duke Ellington. Everything else ought to go, because everything else is ugly.

4
Ja nadal nie skończę jednego, a już mam pomysł na drugie. Pisanie bywa niesforną przyjemnością.

Witaj w naszym nietypowym świecie ^ ^
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

5
Znam to, znam, no ale systematyczność i samozaparcie to także podstawa. Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

6
Witaj! No, to zanim coś napiszesz wykop ten dołek tu <pokazuje saperką, z której zwisa jakis flaczek>. O! tu, tu...

Pobierz mundur i oprowiantowanie.

A! Zmyłka, mundury wyszły a prowiantem

JESTEŚ TY

ha ha ha ha <śmieje się gromko i z błyskiem szaleństwa w kaprawych oczkach>
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

7
Dobry!

Mundury to u nas pojęcie względne.

Twoim mundurem może być równie dobrze... twoja skóra.

Uważaj... bo ktoś może ci chcieć ją zabrać :twisted:

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Witaj, Miszo. Jakbyś chciała pomocy na poligonie, to wiedz, że zawsze możesz liczyć na skromną poradę Brata Wilka.
wyje za mną ciemny, wielki czas
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”