Wydawnictwo W.A.B
1Czytałam ostatnio kilka książek tego wydawnictwa. Zastanawiałam się własnie jak wygląda u nich współpraca. Odpowiadają w ogółe? Warto wysyłać. Czy ktoś z was próbował? Możecie przed czyms ostrzec, polecić?
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Porcelina pisze:Czy od Twojego ostatniego postu coś się zmieniło? Odezwali się? Przysłali chociaż tę zdechłą rybę?
Jest paru takich, co zmieściłoby się z trzema.W dziesięć miesięcy? Co najwyżej jednąMoże łącznie z czasem redakcji.
Pewnie tak, ale to wyjątki. No i musieliby tylko pisać. Dla większości autorów pisanie to dodatkowa praca. Poza tym nie ma cudów - z takich pospiesznie napisanych książek potem wyłażą błędy. Merytoryczne, warsztatowe i wszelkie inne. Bo nie ma czasu, aby tekst się odhabituował i autor nie zdąży nabrać do niego dystansu, przeczytać go chłodnym okiem.TadekM pisze:Jest paru takich, co zmieściłoby się z trzema.W dziesięć miesięcy? Co najwyżej jednąMoże łącznie z czasem redakcji.
Ja też nie wiem czy Ty masz spróbować coś do nich wysłać.Teraz właśnie nie wiem, czy też spróbować do nich coś wysłać.