Znalazłam to forum przypadkiem i zostałam. Zobaczę, co z tego wyniknie, na razie badam otoczenie.

Witam serdecznie jeszcze raz i pozdrawiam. :wink:
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Zico pisze:E no. O każdym miejscu naszego pięknego kraju warto wspominać. Nie mów tak.![]()
Witaj.
Altamira pisze:No i już masz temat na książkę. Wystarczy odpowiednio zbudować fabułę, np. kryminału, a wszystko rozgrywałoby się w Twojej małej miejscowości i związane było, np. z pradawnym parkiem i kościołem oraz stadniną koni. Z niczego można zrobić COŚ
Witam gorąco
Bartos Woodmoon pisze:Ekranizacja zawsze obdziera dzieło ze smaku, jaki przy konsumpcji daje wyobraźnia.
Eee, nie wolno tak pisać a już nie wolno tak myśleć. A jak tak nie myślisz, to nie mów i nie pisz, bo inni gotowi Ci uwierzyć.choć pewnie nadaję się na razie na co najwyżej czyszczenie butów pisarzom
Musisz przekupić Gorina, przeskoczyć przepaść, przemknąć przez cmentarz, nie zabłądzić koło chatki Webera, nie wleźć w pokrzywy koło chatki Czerwonego Kapturka (to ja), nie zaplątać się w korytarzach kopalni (ta!, akurat kopalni, naprawdę to tam był prowadzony jakiś tajny eksperyment, stąd tu tyle mutantów w okolicy), nie nadepnąć na żabki Łasicowe, z nabożną czcią i skupieniem obejrzeć babolarium i tam, za zakrętem to już będzie właśnie... eee...
Podpowiedzcie, gdzie my właściwie wszyscy jesteśmy?
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”