cześć :)

1
Cześć, jestem tu nowa i postanowiłam się grzecznie przedstawić jak nakazuje regulamin. Mam szesnaście lat - jak wiele nowoprzybyłych tu osób, z tego co widzę. W sumie nie ma co się dziwić, to chyba dobry wiek na kształtowanie swoich umiejętności pod okiem ludzi, którzy się na tym znają.

Piszę odkąd pamiętam, ale dopiero od jakiegoś czasu piszę coś, co da się przeczytać bez większych zgrzytów - ale to już chyba Wy ocenicie. Nie będę prosić o pobłażliwość ze względu na wiek i raczej nie popłaczę się pod wpływem krytyki. Nie jesteście chyba aż tak wredni żebym miała się czego bać, hm? ;)

Oprócz pisania lubię też rysunek, grafikę komputerową a także teatr i jazdę konną, jeśli ktoś chciałby wiedzieć.

To chyba tyle. Ciekawie tu u Was. Ciekawie i pouczająco, więc chyba się rozgoszczę na dłużej.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
No tak. KOTY SĄ MIŁE jak mawiał pewien sympatyczny pan ;]
Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy.

<i>(Głos Rozsądku, Sapkowski)</i>

7
Chociaż koty bywają także okropnie fałszywe.

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”