16

Latest post of the previous page:

A co rozumiesz pod pojęciem ,,prawdziwe fantasy"?

Muszą być elfy, krasnoludy, czarodzieje, dziwadła, centaury, orkowie, potwory, wilkołaki, wampiry itd (okej od takiego natężenia może zaboleć głowa)?

O ile czytam mistrzów gatunków jest ok, ale jak czytam setne opowiadanie o walczących krasnoludach i elfach, grr. Chociaż nie, już dawno takiego nie czytałam, uczuliłam się.

19
Już mam dwanaście stron ^^ Niestety, dopiero z weryfikacji wróciły ( Od niejakiej SIGN - warto dodać, że wygrała dzisiaj ogólnopolski konkurs literacki :D) I uważam, że 5000 będzie jak najbardziej możliwe. W wyżej wspomnianym konkursie stawiło się 2 razy tyle osób.
Bo lubię pisać.

20
A ktoś z Was startuje z jakąś grafiką, czy zostaję w tym polu sam? :twisted:
Wędrówka jest przyjemnością samą w sobie i nie o to chodzi by dojść do z góry założonego celu. Bynajmniej.

==,==='=

//`-'

22
Nom, ciekawie będzie. Wędrowcze, ja biorę też w grafice. Będę malował na kartce wyrwanej z zeszytu, więc konkurencji nie masz ;)
Bo lubię pisać.

23
Wcale nie powiedziane, że nie będziesz mi konkurencją ;) Technika wykonania jest sprawą drugorzędną. Poza tym... Ty swoje machniesz w godzinkę, dwie, a ja graficzki nie zrobię krócej niż w miesiąc^^ 3D - fajna sprawa, ale bardzo czasochłonne.
Wędrówka jest przyjemnością samą w sobie i nie o to chodzi by dojść do z góry założonego celu. Bynajmniej.

==,==='=

//`-'

24
Ale ja będę pisać, kolego xD Do rysowania pasuję jak pięść do nosa, a i ostatnio mam fajną wenę ;) O wielę lepszą niż moje ostatnie krapiszcza, więc wracam do formy :D Powodzenia goście :D
Bo lubię pisać.

25
Na pisanie potrzeba mi więcej czasu a takowego, ostatnio nie mam, ale na rysunek nie potrzeba mi za wiele czasu, więc mogę spróbować.

Oczywiście chodzi o grafikę nie tylko komputerową? Bo na tym się nie znam kompletnie.

26
Jak ja bym coś narysował, to by to wieszali w toy toyach, żeby ludziom zwieracze puszczały...taka refleksja mnie naszła.
Bo lubię pisać.

27
Ja powiem tak: oj kuuusi, oj kuuusi.

tumi1, ja nie piszę za pięknie, ale piszę po to by pisać pięknie, zmotywuj się i napisz, może to będzie dzieło Twojego życia, hm?

Ja skończę opowiadanko na inny konkurs i biorę się za to.

29
Będzie na to czas. I mam nadzieję, że temat bedzie czysto anielski.

Postanowione. Ale aż mi się ciepło w sercu robi, jak widzę aż taki popęd do fantastyki. Cieszę się, że konkurs ma takie wzięcie, bo przez to warto pisać :)

31
Faux pisze:Hm... jest nas na razie ok. 15...

5000:15= ok. 333 prace

Czyli nuda odpada. :-D

Hmm miałam się zdeklarować, ale nagle poczułam przemożną pokusę, aby też coś wysłać...

333 prace na łebka? A nowe dochodzą...

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”