16

Latest post of the previous page:

Ja powiem inaczej. Emeryture powinien mieć, a nie wakacje. Zamiast zbierać, to zacząć siać w ogródku, na polu, czy gdzieś :)

Jaki model kosy nosisz?

Ja słyszałem, że ostatnio krzykiem techniki jest Żniwiarz "Przez łeb" 3000. ;)

22
A ze tak kolegi zapytam to z którego orszaku jestes? Serafin, Cherubin, Panowanie, Tron, Cnota, Potęga, Księstwo czy zwyczajny Archanioł? Bo ci najwyzej to straszne zamieszania zawsze robią i się panosza...

23
Wiesz honorowo to ja jestem Cherubinem. Ale z natury niezbyt jakoś. To tylko tytuł honorowy. Gabriel też taki dostał.

Bliżej mi zdecydowanie do normalnych, "ludzkich" Archaniołów, a Tobie?

24
No ja to ja widzisz... czarne skrzydla... mnie tam nigdy do posłuszeństwa blisko nie bylo :P Jedyne kto miał wpływ na mnie to Archanioł Michał.... ahhh te cudne długie czarne włosy.... ten zapach i usta.....

25
Ej ej!

To dlatego Michaś był zawsze taki nieobecny i zamarzony... ciekawych rzeczy się dowiaduje.

Czarne skrzydła? To tylko chwyt marketingowy, wiem wiem :)

26
Michał.... Michał.... Gdyby on tylko nie był takim służbistą... Ale gorrrrrrrrrrrrrrrący był z niego Archanioł. Sama słodycz...

A skrzydła po prostu sa czarne i już.

30
Fryzyre już taka mam. No moze nie z pasemkami, ale ogolnie mam krotkie ciemne wlosy z dłuzsza grzywka na czubku głowy w kolorze czerwonym. :P

31
Przerwę te anielskie dyskusje krótkim SIEMANKO :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”