Witam!

1
Hm... Ciężko jest mówić o sobie. Postaram się jednak zrobić to jak najlepiej.

Mam na imię Marcin, mam dwadzieścia lat i lubię od czasu do czasu coś napisać. Głównie piszę opowiadania fantasy i wiersze, ćwiczę sie także w pisaniu felietonów, ponieważ po - mam nadzieję zdanej - maturze, kieruję się na Dziennikarstwo.

Lubię czytać różne książki, od "Ani z Zielonego Wzgórza" do powieści Aghaty Christie. :)

Na razie to tyle! ;)

2
Hej hej! Miło cie poznać. :) Widze, że ambitne plany na przyszlosc... Pozwolisz, ze jako ekhem "kolezanka po fachu" dam ci jedna rade "Prawdziwy dziennikarz nigdy nie siedzi na wykladach tylko biega po miescie w poszukiwaniu materialow" :P

3
Zasmakowałem trochę dziennikarstwa w szkolnej gazetce, wiem że to ciężka praca - tym bardziej, jak - tak jak w moim przypadku - gazetkę tworzyłem tylko ja. :)

Dziękuję za cenną uwagę!

4
Hej, Marelfie! Nie ma jak kolejny fantasta na forum. : D

Niech Ci się tu dobrze wiedzie, a na maturze jeszcze lepiej. : )

Pozdrawiam serdecznie.
Piszcząco - podskakująca fanka Mileny W.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
i ja witam drogiego maturzystę :) może jednak akcja "wszyscy maturzyści piszą" dojdzie do skutku :p

p.s. oczywiście życzę powodzenia na maturze, która zbliża się wielkimi krokami:D:D

9
Witaj!

Ja także tworzyłem kiedyś szkolną gazetkę, ale nawet do takiego niby to błahego przedsięwzięcia trzeba mieć dobrych ludzi.

ps. Jak mamy się do Ciebie zwracać? Marcin? :)

12
Gdy po gimnazjum wybierałam klasę o profilu dziennikarskim, też marzył mi się zawód reportera, ale ostatecznie skończyłam na NIECO odmiennym kierunku - prawie. Pamiętam te czasy gazetek szkolnych :)

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

13
Ania z Zielonego Wzgórza?

<spogląda do ciemnego worka z napisem "kostnica poligonowa">

Już o niej nie napiszą.

Życie jest okrutne.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

14
Witam serdecznie:)

Ja po profilu dziennikarskim wylądowałam na... kognitywistyce :P Podziwiam, że prowadzenie gazetki szkolnej Cię nie zniechęciło do tego kierunku :)

Pozdrawiam i życzę miłego współużytkowania tego forum :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”