aloha...

1
witam wszystkich, swoją droga to ciekwie to wykombinowaliscie, że najpierw trzeba sie przedstawić;] w sumie to jak większość wpadłam tu przez przypadek, ale coś czuje że szybko nie wypadne;] zbyt dużo ciekawych i pomocnych informacji się tutaj znajduje żeby mozna było tak czmychnąć ;)

A jeśli chodzi o metrykę to: wiek 19 lat, miejsce zamieszkania odległe 30 km od wrocławia;] jak narazie cały mój czas pochłaniają intensywne powtórki do maturki, a tak poza tym to przede wszystkim interesuje mnie film, potem muzyka i książki, no i kwestie polityczne że tez tak się wyraże;] swego czasu pisało się trochę wiersze, a aktualnie tzn po maturze mam zamiar napisać książkę, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie;]

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Re: aloha...

3
ann.... pisze:witam wszystkich, swoją droga to ciekwie to wykombinowaliscie, że najpierw trzeba sie przedstawić;]

Bo my cwane cwaniaki jesteśmy :D

Jeszcze się przekonasz, jak bardzo cwane.

Tymczasem zapraszam do krainy "wiecznych" zabaw (czyt. poligon).

Czółeńko!

Ps.: Plakat promujący masz u mnie w podpisie.
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
wpadłam tu przez przypadek
tak to już bywa w życiu. Nie spotkałam jeszcze nikogo, kto wpadł celowo. Witaj w miejscu pełnym mniejszych i większych dołków. Z wodą.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

6
Wpadka i przypadek kojarzą się tylko z jednym ;)

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

10
hehe, może jeszcze nie ogólnoświatowa, ale wszystko przed nami :D a piszemy żeby troche poćwiczyc przed matura, bo w końcu nie jedno wypracowanie będzie trzeba napisac ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”