17
Dojdą do skutku te warsztaty?
"Życie nas mija i patrzy ze śmiechem,

Jak nad zagadką stoimy bezradnie,

Jak złotą piłką bawimy się grzechem,

Czas przeklinając, co sny nasze kradnie."

19
Tylko wtedy t byłoby w Rybniku, tak? Z tego co pamiętam Gra, to zaproponowałaś naprawdę profesjonalne warunki :)
"Stąpaj ostrożnie,

Stąpasz po marzeniach..."

20
W Rybniku niestety, ale poza tym wszystko w porządku. Organizacja jednak trwa jakiś czas, więc muszę go mieć z miesiąc od kiedy poznam termin i wolę grupy.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

21
Ja w sumie z Podkarpacia mam praktycznie wszędzie daleko (patrząc przez pryzmat propozycji). Ale chciałbym wiedzieć co i jak. Bo jeśli podejmę pracę najemną jako szary robol to chciałbym mieć jakąś myśl na której mógłbym się wesprzeć w chwili załamania. I takowe warsztaty to jest zdecydowanie to! Jeśli będę miał czas i pieniądze to bardzo chętnie w każdy zakątek Polski (no w prawie każdy) - zajrzę. A tak trochę wybiegając w tę mętną przyszłość to ile dni ewentualnie trzeba będzie wygospodarować i czy 300 zł wystarczy na przeżycie? :D

Pozdrawljaju!

22
Zależy ile potrzebujesz na używki. Ja postaram się o warsztaty z jakimś wyżywieniem i najtańszy możliwy nocleg, ale wszystko zależy: kiedy, ile osób, jak długo itd.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

23
Ja raczej mógłbym się co do terminu dopasować, więc niech bardziej ograniczeni się wypowiedzą. Byle nie 5-go czerwca! Choć sądzę, że do tego czasu nic jeszcze nie będzie postanowione, lub wyłoni się zarys warsztatów. Moim zdaniem trzy dni to okres na tyle długi, by czegoś się nauczyć i na tyle krótki, by móc oderwać się od obowiązków. Palić nie palę (już!), pić nie lubię, więc używki jako takie w Grę nie wchodzą. Co do ludzi... No cóż... Na to niestety się kilka czynników składa: chęci(tych chyba tu nie brakuje), możliwości "czasowe", możliwości finansowe. Więc trzeba przeprowadzać powoli werbunek podać konkretniejsze propozycje, by ludzie mogli zdecydować i trzymać kciuki.

24
Lipiec kochani, bierzcie pod uwagę lipiec nie czerwiec to ja przyjadę
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

26
Właściwie jestem tutaj dosyć nowy i nie wiem, czy wypada mi się pchać na takie warsztaty, ale chętnie bym się na nich znalazł. O ile miejsca nie są ograniczone. Jestem świadomy, że wtedy raczej "starzy, forumowi wyjadacze" mają pierwszeństwo ;]
Piotr Sender

http://www.piotrsender.pl

27
W Lipcu, na początku lipca - bo później wywieje mnie na żagle, skończę egzaminy zaliczę rok i mogę być wszędzie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

28
Ciekawy pomysł. Ale czy warsztaty czy spotkanie tylko? Coś czytałem, że w tym roku to już nie da rady :(

Będę śledził ten wątek i wstępnie dopisuję się do listy zainteresowanych.

Jeśli ciągle nie macie sprecyzowanego miejsca, to może Wrocław? Dla mnie byłoby idealnie :)
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

29
Jak W Lipcu to może będą i prowizoryczne warsztaty na szybko zrobione

- Nieśmiertelny S.J. Lec

30
Ja nie wiem czy taka prowizorka jest rzeczą możliwą. Na łapu capu raczej się chyba nie da... :(
"Stąpaj ostrożnie,

Stąpasz po marzeniach..."

31
Lipiec jest OK! Tylko trzeba jakoś wcześniej dać ludziom znać, bo to taki okres, kiedy warto mieć plany wcześniej przygotowane.

Pewnie i urlop będę już miał... bezpłatny oczywiście, bo kryzys przecież usprawiedliwieniem na wszystko jest :( Za to szykują się 2 miesiące - jak w szkole :)
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”