Pokłony szanownym użytkownikom forum

1
Witam Wszystkich serdecznie,

Zwą mnie Coldstream, choć ochrzczono mnie imieniem: Jacek. Mam 26 lat. Służę w jednostce wojskowej już siedem lat...

Chciałbym przedstawić moja powieść, którą rozpocząłem 10 lat temu. Teraz "odświeżam" moje teksty i potrzebuję konstruktywnej krytyki z Waszej strony. Jest to opowieść o wewnętrznej walce między Dobrem, a Mrokiem, która targa uczuciami głównego bohatera - zaginionego dziedzica tronu...

Zapraszam do lektury.

Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony śr 30 gru 2009, 14:23 przez Coldstream, łącznie zmieniany 1 raz.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam.

Zdaje się, że przeczytałem :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

6
Witaj.

Jak widzisz znalazłeś konstruktywną krytykę. Komentarze Martiego i Maladril są jej świetnym przykładem. Zapewniam, że czeka cię więcej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”