Bonjour!

1
Witam.

Popełniłam straszny błąd i nieuważnie dodałam temat nie przedstawiając się. Chcę bardzo przerosić za moje roztrzepanie i oznajmić, że nie było to celowe.

Na imię mi Ewa, a nazywana jestem po prostu Ewka (choć nie przepadam za tym). Wolę być nazywana Cuilwen... Pochodzę z Kłodzka, miasta niedaleko Wrocławia, położonego w górach.

Odkąd byłam małą dziewczynką, żyłam w świecie wyobraźni i uciekałam od rzeczywistości. Uchodziłam za dziwaczkę, choć teraz też za nią uchodzę. Na pewno większość z was zna to uczucie, bo w końcu pisarze i ogolnie artyści są traktowani nieco inaczej...

Kocham rysować ilustracje do moich opowiadań, tworzyć grafiki komputerowe i czytać książki zastraszającymi ilościami. Lubię słuchać muzyki filmowej, czasami opery. Z bardziej " dzisiejszych" zespołów moimi faworytami są: Placebo, Camily i Jorane, oraz nieco orientalnych brzmień typu Mari Boine. Uwielbiam oglądać filmy, a moje ulubione to "Władca Pierścieni", "Amelia" i "Le Papillon". Oczywiście jest ich znacznie więcej, ale nie chcę zanudzać.

Tyle o mnie.

Dziękuję za uwagę : )
Idź wyprostowany, wśród tych, co na kolanach

4
Witaj :) Kolo Klodzka macie piekne palace, szczegolnie ten w Bozkowie. I przypomnialas mi, ze musze sciagnac (ze sklepu ofkors ;) ): Baby, did you forget to take your med?

Pozdrawiam

5
Ano piękne, piękne : ) Zawsze do któregoś jadę na weekend.

Moja ulubiona piosenka ; )

8
łaa... Brian na avatarze :D

Ja mam niestety tylko do "Dwóch wież" i "Drużyny..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”