Witam :) 1 autor: nihil novi Kmiotek Witam wszystkich zgromadzonych, zwiem się lidką ew. nihilem. Miło mi Was wszystkich poznac i ciesze się, ze tu trafiłam. bzdura... boję się, mam nadzieje, że nie gryziecie, ani nie połykacie w całosci. w kazdym razie miło mi <podaje łapkę> "Człowiek jest najwątlejszą trzciną w przyrodzie, ale trzciną rozumna." Cytujpn 20 lis 2006, 16:52
2 autor: Weber Zasłużony Gryżć nie gryziemy,chyba,że ktoś chce. Witam i pozdrawiam. Po to upadamy żeby powstać. Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy. Cytujpn 20 lis 2006, 16:55
3 autor: Patren Pisarz Hmmmm, muszę Cię zmartwić bo co dziesiąty user na tym forum umiera śmiercią tragiczną. Podobno jestem następny w kolejce No i Hej, Hejka tak wogóle "Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być" Cytujpn 20 lis 2006, 18:39
4 autor: Manta Imperator Patren, musze Cie poprawic. Ostatnie statystki dowodza, ze juz co 5 user ginie smiercia tragiczna, w tym polowa pod kolami tramwajow. Nawet w miastach gdzie ich nie ma Cytujpn 20 lis 2006, 18:44
5 autor: nihil novi Kmiotek ach! mimo to odważe się pojsc na rychłą śmierc . Miło mi Was poznac <powoli popadam w obsesje i zaczynam omijac tramwaje> powiedzcie mi chociaz po jakim okresie czasu przebywania tutaj człowiek ginie? Cóż tworzacy ludzie sa na wyginieciu "Człowiek jest najwątlejszą trzciną w przyrodzie, ale trzciną rozumna." Cytujpn 20 lis 2006, 19:17
6 autor: Patren Pisarz Och, Manta, sorry. Spojrzałem na archiwa z przed 7 miesięcy ;/ Rzeczywiście co piąty user, ach, głupi błąd. No cóż Nihil, gratulujemy odwagi. No i współczujemy... "Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być" Cytujpn 20 lis 2006, 19:32
7 autor: Lan Imperator Ty który tu wstępujesz, żegnaj się z nadzieją Witam "Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem". "Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu". - Nieśmiertelny S.J. Lec Cytujwt 21 lis 2006, 15:49
8 autor: Cladscum Zarodek pisarza Ojj... Zjemy cię zaraz : ) Idź wyprostowany, wśród tych, co na kolanach Cytujwt 21 lis 2006, 20:25