571

Latest post of the previous page:

A może, Człowiek jako maszyna samozagłady? Znalazłem na samym dnie tematów bitew. Mnie się podoba. ;)

572
A mi sie podoba śmierć Christiny :]

[ Dodano: Wto 21 Kwi, 2009 ]
Oj, poniewaz moj przeciwnik nie daje o sobie znac, ani nic z tych rzeczy to ja chyba sie wycofuje z tej bitwy. Ja oczekuje konkretow i szybkich dzialan.

Poczekam miesiac i wyzywam na pojedynek Archanioła.

574
Archanioł pisze:Przyjmuję wyzwanie :)
To skontaktuj się jakoś z Azrael, bo z tego co widzę od 15 maja nie było jej na forum. Wtedy omówcie temat i datę oddania tekstów.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

576
Jeśli nie masz nic przeciwko, to ja chętnie (potaplać się w kisielu zawsze można, w słowach również).
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.

577
Okej! W takim razie czekam na temat (jeśli nikomu nie chce się myśleć, to zostawiam inwencję tobie, Miko), termin proponuję, dajmy na to, do dwudziestego lipca. No i błagam cię, Miko, nie rozpisuj się na 600 tys. znaków :D

578
Parę propozycji z działu tematów do wyboru:

Kasztanowe dziecko żołędzia.

Diabelska promocja?

Szept wulkanu

Sadząc martwe kwiaty

łapy precz!

Możesz sobie wybrać, pomieszać albo dopisać coś od siebie, jak wolisz i możemy jechać.

A i taka prośba, gdybyśmy mogli skrócić ternim do 15 lipca, bo potem wyjeżdzam i nie mogłabym nawet zobaczyć rezultatów.
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.

579
Okej, temat "Diabelska promocja", termin do 15 lipca. Biorę się do roboty od pierwszego bo jeszcze muszę dopieścić opowiadanie na "Horyzonty"

581
Hm, więc może znajdzie się też ktoś chętny na "bójkę" ze mną? (;
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

583
Bin, Miko - założyłem wam temat.

A wy kochane zarodki pisarza przeczytajcie regulamin bitewny zanim wyzwiecie kogoś. Tak na wszelki wypadek.

584
ja nie wiem, może nie potrafię czytać, ale nie widzę w regulaminie i skróconym i długim niczego co by uniemożliwiało mi udział w bitwie...

585
Livia pisze:ja nie wiem, może nie potrafię czytać, ale nie widzę w regulaminie i skróconym i długim niczego co by uniemożliwiało mi udział w bitwie...

Eee, czy ja napisałem, że nie możecie uczestniczyć w bitwie? o_O

Nie, chyba nie. Nie widzę tam takiej informacji.

Po prostu zachęciłem was do przeczytania regulaminu gdyż niewiele osób rzucających wyzwania czyta go.

586
Ach no to przepraszam, bałam się, że coś ominęłam, bo zazwyczaj hasło "przeczytaj regulamin" pojawia się gdy ktoś regulamin złamie.

Wróć do „Bitwy literackie”