61

Latest post of the previous page:

Na stronie QFANT-u napisali, że przychodzi 20 prac dziennie. Jeżeli tak, to faktycznie może być pół tysiąca.

Chyba jednak wyślę drugie. Tylko, kuźwa, muszę je skończyć i poprawić xD

62
Gra, a odnośnie czego był ten fragment ze wstępu do kognitywistyki? Tak z ciekawości pytam, bo studiuję to już trzy lata, a poczułam się zdezorientowana :D Za cholerę nie wiem, o co może chodzić i tak mi troszku łyso :P

A Sky'owi należy się lekkie lanie, że mnie nie poganiał ze sprawdzaniem. I nie powiedział, kiedy wysyła. No i się spóźniłam, cegiełki swojej do sprawdzania nie dołożyłam. I bu...

63
Ufff.... zdążyłem. Wysłałem pracę w ostatnich pięciu minutach przed północą. Teraz mam dwa opowiadania w konkursie ^^

... I tak nie wygram ;D No, ale w mailu napisali coś o recenzji... (współczuję im. Recenzować 500 tekstów? Auć.)
Pisanie to życie a życie to zabawa

65
O. Ufff ^^

Dziwne, ale ostatnie dni cały czas myślałem, że do dzisiaj nie zważając, że dziś noc 29/30 a nie 30/1 ^^

No, ale już ,,odfajkowane" mogę się zając czym innym.

66
Raziel, dobrze, że już się wysłałeś. Dzisiaj pewnie będzie największy tłok (szczególnie w godzinach nocnych i wieczornych). Miejmy nadzieję, że skrzynka nie padnie. ;)

68
No cóż, mamy dziś 1... więc niech wygra najlepszy! (czyli na pewno nie ja hehe ^^)

Powodzenia, ludzie!

74
Hmm... 400 prac, z czego (strzelam), dajmy na to, trzysta pięćdziesiąt tekstów. W tym dwa moje. Statystycznie mam 0.571428571% szans na wygraną. Dochodzi do tego wypadkowa jakości mojego tekstu, nastroju Fauxa (zmiłuj się, Boże) i jakości innych tekstów. Z moich obliczeń wychodzi...

k***a.

:D
Ostatnio zmieniony pn 06 lip 2009, 18:40 przez Bin, łącznie zmieniany 1 raz.

75
wiesz, jakby nie patrzeć to ja mam procentowo takie same szanse, bo też wysłałam dwie prace. Jak chciałbyś mieć większe prawdopodobnieństwo, to trzeba było wysłać trzy teksty i trzy grafiki :D
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.

76
Bin pisze:nastroju Fauxa (zmiłuj się, Boże)
Jeszcze sobie wylicz prawdopodobieństwo, że twoje prace trafiły akurat do mnie. :D Bo wśród tych, co recenzowałem, tekstu na miarę wygranej nie widzę. Grafikę i owszem. Mam jedną swoją ulubioną, ale teksty były tylko średnie. Średnia wszystkich moich ocen wyszła może z 5/10. Albo ja jestem ostry albo... no... ;) Możliwe, że zbytnio zapatrzyłem się na Weba i jego nieśmiertelny urok osobisty. ;)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”