Jak oceniasz nowy portal weryfikatorium.pl?

Coś wspaniałego. Idealna kompozycja!
Liczba głosów: 9 (19%)
Dobrze, jest ładny i czytelny.
Liczba głosów: 22 (47%)
Może być. Czegoś jednak brakuje...
Liczba głosów: 12 (26%)
Chyba zabrakło pomysłu! Jest nieczytelny! (Brak głosów)
Brzydki. Pozbawiony klimatu i treści.
Liczba głosów: 4 (9%)
Liczba głosów: 47

2
No wiadomo, dla mnie to: cud, miód i orzeszki. :D
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

5
No, ja to jak zwykle jestem panicz defetysta, ale nie zmieniłem zdania. Nie podoba mi się ani trochę. Ale nie muszę wchodzić na portal i ważne, że innym się podoba ;]

7
Ja za Binem murem stoję, ale na portal wchodzić będę, bo aż taka obrzydliwa nie jestem :-) Fajnie, że w ogóle jest, bo to rozszerza działalność i nadaje większego sensu. Podobało mi się też wszystko o weryfikatorium w Qfancie.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

8
Hmmm...
Trochę nie siadła mi szata graficzna, poza tym, dla mnie najważniejszą część i tak stanowi forum. Jednakże, jak zauważyła Gra, taki wygląd nadaje profesjonalizmu:)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota. Chociaż, co do tego pierwszego mam pewne wątpliwości."

Einstein.

10
Ja bym zmieniła opcję ankiety z "czegoś jednak brakuje" na "czegoś jednak za dużo" ;) (chodzi mi o szatę graficzną)
Ale generalnie - popieram zdanie Gry :) To to o możliwościach rozwoju :)
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron

11
Faux pisze:Mi brakuje trochę możliwości logowania się od razu na portalu i komentowania newsów. Tak to może być.
Ta funkcja już jest w robocie - pojawi się za około miesiąc. Nie wszystko na raz :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

12
Generalnie jest fajnie, widać postęp i to na lepsze. Oby zawsze zmiany szły w takim kierunku. Ale to prawda, najważniejsze, przynajmniej dla mnie, wciąż jest forum.
All you need is a clear horizon...

14
Jak dla mnie, to portal prędzej czy później zacznie leżeć odłogiem, no sorry, ale nie wierzę w jego sukces :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”