76

Latest post of the previous page:

Bin pisze:nastroju Fauxa (zmiłuj się, Boże)
Jeszcze sobie wylicz prawdopodobieństwo, że twoje prace trafiły akurat do mnie. :D Bo wśród tych, co recenzowałem, tekstu na miarę wygranej nie widzę. Grafikę i owszem. Mam jedną swoją ulubioną, ale teksty były tylko średnie. Średnia wszystkich moich ocen wyszła może z 5/10. Albo ja jestem ostry albo... no... ;) Możliwe, że zbytnio zapatrzyłem się na Weba i jego nieśmiertelny urok osobisty. ;)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

77
A do kiedy mają wybrać te lepsze?

W niektórych konkursach zastrzegają, że jeśli teksty będą słabe, to żaden nie wygra. A więc na nic nam wyliczenie procentowe.

79
Opowiadania, które się dostały:

* AUTOSTRADA
* Berło Merlina
* Do ostatniego słowa
* Inny Zabójca Smoków
* Karciane rozmowy z Mistrzem
* Kołysanki Dla Umarłych
* Książka w pustym mieszkaniu
* Kwestia smaku
* NIE ODEJDĘ
* O chciwości, której niestraszna śmierć
* Ostatni krok
* Profesor Best Friend
* Przejście
* Przemiana
* Równowaga
* Sprzedawca marzeń
* Szmer Kociego Chodu
* Wyrok
* Zabić wampira
* Zbudować świat

Tym samym gratuluję SkySlayerowi (którego szczerze nienawidzę, bo jest ode mnie lepszy :evil: ). Tak trzymaj, może wreszcie udowodnisz, że Polak potrafi. Ale i tak cię dorwę!
Ostatnio zmieniony śr 15 lip 2009, 21:18 przez Bin, łącznie zmieniany 1 raz.

80
No... To ja sie pochwale może?
Mój tekst w finałowej dwudzestce!
Sam w to nie wierzę^^
:)
No to tyle, bo z komórki pisze, jako ze na wakacjach jestem:>
Pisanie to życie a życie to zabawa

83
No, no! Gratulacje! :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

86
No gratulacje, Sky ^^ Zapewne się w Wawie zobaczymy.

Hmm... mam do Was pytanie. Nie wie ktoś, czy ta dwudziestka zakwalifikowanych będzie umieszczona w konkursowym zbiorze opowiadań?
Byłoby fajnie, ale mam wątpliwości... ;]

89
Oprócz nas dwóch? Chyba nikt...
Myślę, że gdyby był, to by się ujawnił... w końcu taki konkurs... ;]
Sky, a które z tych opowiadań to Twoje? (tytuły ;D) Chcę wiedzieć, co mam czytać w zbiorku ^^

90
O ile do niego trafię. W końcu tylko około siedmiu prac złoży się na zbiór :)

<tytuły usunąłem - Weber> są moje :) Zastanawiam się jeszcze tylko, czy jest jakaś osoba, która ma na liście więcej niż jedno opoko... a jednocześnie żałuję, że nie dokończyłem trzeciego, które też miałem wysłać. Jakieś 40 tys. znaków już miałem, ale musiałem przerwać z pewnych powodów.
Ostatnio zmieniony pn 17 sie 2009, 17:21 przez SkySlayer, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”