18
ja tam lubie, Białe litery na czarnym tle - przeczytałam tak 1300 stron w dwa dni :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

20
i właśnie dlatego oczka mniej bolą
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

22
To moze zrobimy tak, ze zainstalujemy kilka skorek i kazdy user bedzie mogl sobie wybrac ta, ktora mu w tym momencie najbardziej odpowiada. Nie bedzie to juz narzucane z gory. Wilk syty i owca cala, nie sadzicie?

23
jak dla mnie najlepsze rozwiązanie, niech każdy wybierze sobie taką skórkę, jaka mu odpowiada

- Nieśmiertelny S.J. Lec

24
I tak objawiło się nam nowe słońce, które swym blaskiem przyćmiło stare.

Jak dla mnie genialny pomysł.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

25
Wspominaliśmy już chyba o tym, wybór skórki będzie najlepszym rozwiązaniem i jestem oczywiście za.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

26
Od teraz kazdy user moze sam ustawic sobie skorke, taka jaka mu sie podoba (oczywiscie z tych, ktore podobaja sie administracji :P), we wlasnym profilu. To zajmuje sekunde i jest najlepszym wyjsciem :)

27
Ludzie... Władzo forum! Czy myśleliście nad instalacją nowych stylów? Kiedyś korzystałem z takiej wspaniałej sprawy... Był nią iCGstation. Nie wiem, co porobiło się w chwili obecnej, ale ów styl rozwalił się na cały ekran - przesadzone z szerokością? - widoczne są też braki, czy ucinanie niektórych znaków.

Rozważymy tę propozycję Lan, Manta, Web? :) :) :)

28
Wiesz, ja myślę o tym od kiedy mi napisałeś o tym rozjeżdżaniu. Wypadł mi jednak mały wyjazd i nie miałem kiedy tego zrobić. Jednak zostawię to Lan, bo nie wiem czy nie trzeba później, po reinstalacji, wrzucać loga i reszty znaczków, które teraz są. Nie znam się :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

29
z iCGstation jest taki problem, że już go odinstalowaliśmy i zainstalowaliśmy z powrotem, ale nic to nie pomogło - na razie nie wiem, co z tym zrobić, a Manta też nie wie - ponoć trzeba znaleźć ten styl właśnie do naszej wersji forum.

a poza tym po zainstalowaniu stylu trzeba wrzucić logo i resztę znaczków

jak tylko coś wymyślimy, to to zrobimy

- Nieśmiertelny S.J. Lec

30
Pobrałem ostatnio paczkę ze stylami, a jest ich około... no grubo ponad dwieście, tak że w każdym wypadku mogę Wam to podesłać :) :) :) Zobaczy się, co podejdzie i będzie funkcjonować

31
Napisz do Manty PW i podsyłaj to do niej, bo ona się takimi rzeczami zajmuje

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”