Witam wszystkich serdecznie, a w szczególności moderatorów

1
Mam na imię Krzysiu i mieszkam w Krakowie, i mam trzynaście lat. Chodzę do gimnazjum numer 23 w Krakowie. Chciałbym zostać pisarzem, bo pisarze dobrze zarabiają i laski na nich lecą. Mój numer buta to 44, ale noga mi ciągle rośnie; mama mówi, że niedługo trzeba mi będzie sprowadzać obuwie na zamówienie - to chyba znaczy, że jestem wyjątkowy. Babcia powiada, że mam duży talent literacki, ale pani nauczycielka w szkole tego nie potwierdza - z trudem wyciągnąłem na 3 na koniec roku.

PS Fajne forum

2
Pisarze dobrze zarabiają? Odkąd to?;p Jeśli po to tutaj trafiłeś, to zły adres wybrałeś, ale i tak witam:) No i zapraszam mimo wszystko:)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

5
Witaj
Ktoś się pokwapi, nie ma strachu. Czasami trwa to dłużej, czasami krócej, ale w końcu weryfikacja następuje. Jeśli skomentujesz czyjś tekst, może ta osoba przeczyta Twój. A na razie pozostaje cierpliwie czekać.

6
Nie ma możliwości przeniesienia tekstu od razu do działu "zweryfikowane", bo ta weryfikacja wydaje mi się niepotrzebna.

[ Dodano: Nie 02 Sie, 2009 ]
Jeszcze pytanko: Kiedy tekst przechodzi do działu "zweryfikowane? Po weryfikacji weryfikatora, czy zwykłego użytkownika też?

7
Hmm, pytasz, stwierdzasz czy jak?
Nie ma takiej opcji, jeśli pytasz. Usunąć też nie można.

Po weryfikacji dwóch weryfikatorów.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
Czy weryfikator może stwierdzić, że tekst nie nadaje się do zweryfikowania i po prostu nie dać mu notki "zweryfikowane?

I jeszcze jedno: Czy tylko ja mam czas zimowy, czy to jakiś defekt?

11
<facepalm>
Hmm, weryfikiem staje się gdy kandydatura będzie konweniowała z oczekiwaniami gremium.

Czas letni możesz ustawić w profilu.

Weryfikator może nie zweryfikować danego tekstu z powodów istotnych dla niego. Wtedy tekst czeka aż inny weryfik się nim zainteresuje.

13
Odnoszę wrażenie, że starasz się być złośliwy. Nie wiem tylko po co...

Przecież możesz sprawdzić sam.

14
I rzekł Pan na te słowa: "A liczba ich dziesięć. Oczekuj więc nadejścia dwójki z nich. " (Web 1, 13)

15
Maladrill pisze:Odnoszę wrażenie, że starasz się być złośliwy. Nie wiem tylko po co...
Eee, daj spokój, chyba tylko tak Ci się wydaje. Nie wszyscy są jednakowi. Taki sposób bycia.

A który z nich jest najbardziej werfikacyjny, tzn który najczęściej weryfikuje?

Weber, imponujesz mi, w tak młodym wieku stać się szefem wszystkich szefów... nieźle:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”