256

Latest post of the previous page:

Znowu dałem ciała. Może zła passa się przełamie, kiedy przestanę krzyczeć o chwale zwycięzców? Ktoś ma pomysł?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

257
Może mi ktoś wytłumaczyć tą plagę spóźnialstwa na polach bitew? Ludzie, miejcie do siebie trochę szacunku. Deadline to deadline i już.

Teraz z doświadczeniem paru kontestów literackich na karku mówię głosem pokoleń: Deadline rzecz święta!

Chyba jeszcze raz poruszę ten wątek w dziale organizacji.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

259
Zdechły.

Ostatnio dwóch się chciało pojedynkować, ale nie ustalili tematu i chyba zapomnieli o tym.

Nie chcecie się pojedynkować, na to wygląda.

Ja do niczego nie będę zmuszał.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

260
Ja napisałem, że temat mi nie pasi i dałem własną propozycję i klops... to Hansu nic nie napisał.
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

261
Liv, więc powiedz mi w jakiej tematyce gustujesz? Dopasujemy w ten sposób idealny temat. No, prawie idealny...

262
Te tematy, które wymieniałam na początku niedoszłej bitwy ze Sparks wciąż mi odpowiadają :P Ale, tak ogólnie to tematyka fantastyczna, może jakiś horror. Fajnie by było coś w klimatach morskich.

Ale ja się dopasuję, pewnie i tak podczas pisania wielokrotnie zmienię konwencję ;)

264
" Pies z budą zmielony", "Pechowa gra" "Na oceanie", "Szmery w uchu" po dokładniejszym przeglądnięciu listy tematów wpadły mi w oko jeszcze "wschodzi czerwone słońce" i "bezdenna otchłań".

266
Twoje życzenie jest dla nas rozkazem, Gro. Ustaliliśmy szczegóły bitwy. Teraz wypada powiadomić górę, co myślę będzie dla nich uciechą zwłaszcza, że wspomniano o śmierci forumowych bitew. Nie zapomnij zaglądnąć za jakiś czas i poczytać o rzekomo "Pechowej grze".

268
Góra powiadomiona.
Temat założony.

Chciałbym jednak powiadomić iż jeśli nie zaczną się wreszcie pojawiać komentarze do pojedynków zamknę ten dział do odwołania. Czyli na bardzo długo. Może to was zachęci do większej aktywności.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

269
Weber, nie zamykaj, proszę! Wracam po krótkim urlopie i zaraz jako pełnoprawna (czyli zarejestrowana od ponad miesiąca) Weryobywatelka pędzę ocenić bitwę. I za jakiś czas sama chciałabym wziąć udział w jakiejś. Nie odbieraj mi szans!
Pozdrawiam
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

271
Gratulacje dla Bina za zwycięstwo w bitwie! Nie ma to jak polec wobec dobrego przeciwnika. :D
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.

Wróć do „Bitwy literackie”