Latest post of the previous page:
Co?!W. pisze:Profesjonalizm jest
A zresztą... Powiem tylko, że tu wiele brakuje do profensjonalizmu.
Nie wiem, dla mnie weryfikatorium nie jest jedynym forum, literackim oczywiście. Siedzę tu i tam, tam jest lepiej, tam gorzej, a tam juz zupełna katastrofa, lepiej nawet o tym nie myśleć. Każde forum ma wady, nie ma idealnego: Na Fopie jest nią b. dużo offtopów, na Erynie drętwy system, na innym jeszcze mało konstruktywnej krytyki. Tutaj też, dziecinne to forum z lekka niekiedy mi się wydaje. Takie zachwycanie byle czym, pisanie czegoś z wielkiej litery, bo taki jest nick danej osoby, nawet jeżeli o nick nie chodzi. A już zupełnie nie rozumiem próby ośmieszenia innych stron - ja rozumiem, nie lubicie Erynie, ale lepiej dajcie sobie spokój.
Najbardziej mnie mierzi w tym forum, że jakby nie jest otwarte dla wszystkich. Przyjaciółmi zostają tylko niektórzy, reszta albo niech sobie idzie, albo tylko patrzy, trochę komentuje, wkleja. Oczywiście to moje osobiste odczucia. Raz zapytałam o coś na sb, owszem, dostałam odpowiedź, ale niepewną, czekałam dalej - nic. Inni sobie gadali na różne tematy, a co tam, że jedna się o coś pyta, niech ją...
Atmosfera może i jest miła, fajna, ale nie dla wszystkich. Cieszycie się, że macie takich pisarzy jak Pilipiuk, a to żaden powód do radości. Komentarze weryfikatorów momentami wołają o pomstę do nieba. Tego jednak rozwijać nie będę, bo, po pierwsze: wiele osob już o tym mówiło, po drugie: władza i tak mnie oleje.
Jest też Konkurs Miesiąca i fajno, lubię, sama na innym współprowadzę, tylko, do cholery, dlaczego on taki ukryty? Wchodzi się na forum i na początku nic nie wiadomo o tym, że coś takiego istnieje. Danie go w "ważnych ogłoszeniach" czy jak to tam się nazywa nie jest rozwiązaniem, no chyba że chcecie, by mało ludzi głosowało. I fakt, że użytkownicy muszą sami szukać tekstów z danego miesiąca, by móc zagłosować... Przepraszam, to się nazywa utrudnianie życia użytkownikom. Nie da się kogoś wyznaczyć, by rozpiski mógł robić? To żadna trudność przecież. A tak Konkurs Miesiąca wygląda jak mocno niedopracowane, byle co.
To wszystko co napisałam, to tylko moje zdanie. Zgadzać sie nie trzeba. I tak pewnie tego nie zrobicie, mówiąc, że forum jednak jest świetne, panuje tu najlepsza atmosfera w całym światku internetowym. Nawet to z pewnej strony zrozumiem.
Ja się nie dziwię. Nie dla wszystkich tutejsze warunki są dobre. Lepiej już się wynieść, niż próbować być, a przez to psuć sobie nerwy albo doprowadzać do szału innych użytkowników.Edd pisze: przerażeniem zauważam (pewnie nie tylko ja) jak masa nowych użytkowników, po uprzedniej rejestracji, emigruje szukając innego forum.
Hm... Widziałam znacznie lepsze.Edd pisze:On sam zdecydowanie klasyfikuje się do najlepszych, z jakimi miałem styczność.
O którego chodzi? Czy specjalnie ta liczba pojedyncza jest?Edd pisze:Mamy naprawdę świetnego weryfikatora
A najgorsze już w Weryfikatorium jest brak edycji. Dla tych, którzy chcą sie rozwijać, poprawiać po komentach, by innych się lepiej czytało, jest to nie do zniesienia. Ale rozumiem, że tak ma być. Powtarzam - tylko swoje zdanie piszę.
To tyle. Trochę ponarzekałam, ale nie mam zamiaru chwalić, jak nie ma czego.