Parev! - czyli po Ormiańsku "cześć"

1
No to tak na początek trzeba napisać parę słów o sobie (żeby potem nikt się niepotrzebnie nie bulwersował ).

Tak więc nazywam się Martyna. Mam 15 lat. W chwili obecnej mieszkam w okolicach Wrocławia. Moje zainteresowania głównie ograniczają się do fotografowania, muzyki (może kiedyś zostanę producentem muzycznym ;)) no i dziennikarstwa.

Skąd się wzięłam na tym forum? No to trochę się pochwalę. (osoby, na których auto-chwalenie źle działa są proszone o opuszczenie tematu.)

W podstawówce mój wychowawca mówił mi, że mam talent do pisania. Zadawał mi dodatkowe zadania abym ćwiczyła. Dawał mi różne książki do poczytania, wysyłał na konkursy.

Ale jak poszłam do gimnazjum to na początku było dobrze. Ale rozleniwiłam się. Przestałam czytać, pisać. Tak jakbym utraciła wszystkie efekty mojej pracy. Nawet moja polonistka to zobaczyła.

Ale chcę zacząć od nowa. Chcę od nowa „przyzwyczaić” się do pisania.

I dlatego tutaj jestem :)

Chcecie wiedzieć coś więcej ?

2
no hej hej :)

Witam serdecznie

Dodane po 39 sekundach:

ładnie to tak? Mieć tak samo na imie jak ja?:P
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie

3
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”