Witam was artyści :)

1
Hej tu Tomek img/smilies/smile. Możecie na mnie mówić Bonsai, Art, Tomo... img/smilies/smile. Mam 16 latek, pochodzę ze Stróży -przedmieście małego miasta zwanego Rudnik nad Sanem- moją pasją, zainteresowaniem, stylem życia, największą miłością jest Sztuka img/smilies/smile. W praktyce jestem artystą piszącym wszelkie takie dzieła, ale teoretycznie znam się na wszystkim img/smilies/smile. Zostałem zaproszony na to forum przez jednego z użytkowników, za co serdeczne dzięki img/smilies/smile.http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/Im ... /emotka219 Witam was więc wesoło img/smilies/smile. Sądzę, że zapoczątkujemy ciekawą przyjaźń img/smilies/smile. Jeśli chcecie się czegoś o mnie dowiedzieć to pytajcie img/smilies/smile).

[ Dodano: Wto 18 Sie, 2009 ]
Przepraszam, skopiowałem to powitanie z innego forum które używam, więc może być trochę nieczytelne, ale wierze, że to nie problem :).
Jeśli chcesz pogadać, jestem tu:

https://www.facebook.com/tomasz.socha.75

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Miłe powitanie :).
Opowiem może coś o sobie :),.
Najpierw coś przykrego, żeby było z górki ze złymi wiadomościami. Od czasu narodzin jestem osoba niepełnosprawną. Cierpię na tzw. Przepuklinę oponowo-rdzeniową. Stadium choroby we mnie jest niskie i na szczęście mogę się poruszać i żyć normalnie, no ale jednak zawsze to jakieś utrudnienia taka choroba.
I teraz bardziej pozytywnie :).
Sztuka jest już od długiego czasu moją największą miłością :). Interesuje się Nią od długiego czasu i żywię do Niej szczególny sentyment, gdyż czuję, że odkąd z Nią jestem, staję się lepszym człowiekiem :). Ogólnie mówiąc :).
Mam fajną rodzinkę, zawsze wszystko się układa pozytywnie :).
Moim marzeniem jest stać się artystą i dążę do tego :).
Wiele jest w życiu przeciwności, ale i pozytywnych spraw, które pomagają pokonać zło :).
To tak bardzo ogólnikowo na mój temat :).

5
Artystą możesz być od zaraz, wystarczy jedna decyzja. Sęk w tym, że Ty należysz do ludzi, którzy chcą być w czymś co robią naprawdę dobrzy, o ile nie najlepsi, dlatego szukaj piękna w świecie i bądź artystą z jajem, z prawdziwego zdarzenia - czułym, miłym, czasami impulsywnym. Pamiętaj, że natury nie da się poskromić w żaden sposób - nie mówię tu o instynktach, tylko o naturze samej w sobie.

Miłego pobytu!

6
W fotografice jest takie powiedzenie: " Amatorzy przejmują się sprzętem, zawodowcy światłem a artyści po prostu robią zdjęcia".

Pozostaje mi więc wyłącznie życzyć Ci pisania.

Duuużo pisania :)

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

8
witam kolegę po fachu. ;-)

o jakiej konkretnie sztuce mówisz ? Ja od dziecka pasjonuję się muzyką. Za sobą mam dwa stopnie w szkole muzycznej, a obecnie nabrałam chęci na studium. ;]
Szczerze mówiąc od kilku miesięcy pociąga mnie literatura. Bardzo dużo czytam, bardzo dużo piszę. Póki co wstydzę się jeszcze wypuścić moich wypocinek na światło dzienne. I na to przyjdzie czas. ;-)

Natasza, bardzo mi miło.
What are we doing? We are turning into dust.

9
Cześć i czołem!

Tylko jedna mała prośba... nigdy nie zwracaj się do mnie per "artysto"... będę gryzł ; ]

10
Bin pisze:Cześć i czołem!

Tylko jedna mała prośba... nigdy nie zwracaj się do mnie per "artysto"... będę gryzł ; ]
oo, pojawiły się groźby. :D

13
popportfolio pisze:witam kolegę po fachu. ;-)

o jakiej konkretnie sztuce mówisz ?

Natasza, bardzo mi miło.
Najwięcej mam wspólnego z pisarstwem i poezją :). Z muzyką też, bo piszę czasem teksty piosenek :). Ogółem najwięcej mam wspólnego z pisaniem :).
Praktycznie jestem artystą piszącym, ale teoretycznie wszechmogąca, wszędzie będąca Sztuka mnie pasjonuje i chcę ją poznawać :).
Aha i jeszcze można powiedzieć, że prowadzę sobie zajęcia plastyczne ;p. le to tylko przemodelowania zdjęć czy obrazów w Photoshopie ;).

14
Bonsai pisze:
popportfolio pisze:witam kolegę po fachu. ;-)

o jakiej konkretnie sztuce mówisz ?

Natasza, bardzo mi miło.
Najwięcej mam wspólnego z pisarstwem i poezją :). Z muzyką też, bo piszę czasem teksty piosenek :). Ogółem najwięcej mam wspólnego z pisaniem :).
Praktycznie jestem artystą piszącym, ale teoretycznie wszechmogąca, wszędzie będąca Sztuka mnie pasjonuje i chcę ją poznawać :).
Aha i jeszcze można powiedzieć, że prowadzę sobie zajęcia plastyczne ;p. le to tylko przemodelowania zdjęć czy obrazów w Photoshopie ;).
O kurczę. Moje dwa stopnie w szkole muzycznej, twoje teksty i podbijamy scenę show-biznesu, człowieku! :D Dla mnie również pasją jest głównie muzyka i pisanie. Co do uzdolnień plastycznych - jestem zerem. Nie umiem narysować nawet kwiatka. :P Komputer to też dla mnie wróg. Nie posiadam żadnych umiejętności, jeśli chodzi o przerabianie fotek. Jestem pełna podziwu dla ludzi, którzy się tym interesują - w tym wypadku dla ciebie. Brawo. ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”