16

Latest post of the previous page:

tafennasal pisze:Eddowi hormony buzują. Musisz mu wybaczyć, tak już ma :P
Hormony ? Ciekawe. To mój rówieśnik, trochę go rozumiem. ;-)))
Poza tym bardzo mi miło. Natasza mnie ochrzcili. ;D
What are we doing? We are turning into dust.

17
Powinienem Cię tutaj witać, a tymczasem zaczyna się dwuosobowy offtop. Zaraz skończymy śmiecić, obiecuję - przejdziemy na PW.

Dziewczyny broniące swojego zdania, rzucające się sobie do gardeł, bo to "ja" mam rację, bo to było "moje" prawo - tak, to są piękne widoki.
tafennasal pisze:Eddowi hormony buzują. Musisz mu wybaczyć, tak już ma
A ten skubaniec znowu mnie rozgryzł! :) :) :)

18
Poznałem dużo kobiet, ale ty jesteś wyjątkowa. Pragnę zabrać Cię do mojego Uniwersum. Zbudujmy je razem. Czekałem na objawieni ze Świata Sztuki, Ty oto nim jesteś. Jestem Wielkim Pisarzem, więc laski same do mnie lecą, Ty również przylecisz, nawet nie będziesz wiedziała kiedy :P

19
dokładnie, zaczyna się prywatna konwersacja. ;-)
nie jesteś pierwszym facetem, który mi to mówi. Wielu twierdzi, iż złość dodaje mi uroku. { a mówi się, że szkodzi piękności. } ;D

no patrz, skubany. ;P

21
tafennasal pisze:Poznałem dużo kobiet, ale ty jesteś wyjątkowa. Pragnę zabrać Cię do mojego Uniwersum. Zbudujmy je razem. Czekałem na objawieni ze Świata Sztuki, Ty oto nim jesteś. Jestem Wielkim Pisarzem, więc laski same do mnie lecą, Ty również przylecisz, nawet nie będziesz wiedziała kiedy :P
No wybacz, kolego.
Słowa twe piękne, lecz serca w nich brak.
Wciąż gości w mej duszy smutek i strach.
Z miłości skrzydlatej w twą stronę zrobię krok,
lecz nim zechcę być twoją, minąć może rok. ;-)

:p

[ Dodano: Wto 18 Sie, 2009 ]
tafennasal pisze:Zapytam wprost: Jesteś dziewicą?
Odpowiem ci wprost : jesteś w tym momencie bezczelny. :D
HELP! ;-)

22
popportfolio pisze:No wybacz, kolego.
Słowa twe piękne, lecz serca w nich brak.
Wciąż gości w mej duszy smutek i strach.
Z miłości skrzydlatej w twą stronę zrobię krok,
lecz nim zechcę być twoją, minąć może rok. ;-)
E tam, wszystkie tak mówią. Poczujesz czar mojej Królewskiej Ironii z Uniwersum i nie przejdziemy do rzeczy.

Jestem kryptogejem

23
ja nie jestem "wszystkie". Od teraz miej tą jakże ważną informację w główce, bo pokażę pazurki. :D

25
ohohoho, taki z ciebie kozak ? ;D
To zabij komara, lata mi przed monitorem.

Nie będę póki co ostra i podaruję ci te pazurki.{ są naturalne, muśnięte bezbarwnym lakierem. Długość podać ? } Nie chcę zostać wyrzuconą z forum.

26
Ejże, narodzie. Nadepnijmy na hamulec, bo zaś któremuś łeb poleci. Założymy temat w Hyde parku i tam będziemy się za Nataszą uganiać, nie tutaj. Ma być ładnie, gładko i ogólnie cacy! Ja się wymeldowuję na wczoraj - dzisiaj idę spać.

P.S. Tu nie wyrzucają za pazurki. Jak ktoś paraduje bez majtek pokazując co to on/ona tam nie ma, to i owszem. Tak kończą kozacy.

28
Edd pisze:Ejże, narodzie. Nadepnijmy na hamulec, bo zaś któremuś łeb poleci. Założymy temat w Hyde parku i tam będziemy się za Nataszą uganiać, nie tutaj. Ma być ładnie, gładko i ogólnie cacy! Ja się wymeldowuję na wczoraj - dzisiaj idę spać.

P.S. Tu nie wyrzucają za pazurki. Jak ktoś paraduje bez majtek pokazując co to on/ona tam nie ma, to i owszem. Tak kończą kozacy.
Jasne, szefie. :D
może ja poganiam za TOBĄ dziś. Duuuuużo później.

życzę Panom dobrej nocy.
do spisania.

tafennasal pisze:Nie wywalą Cię, uwierz mi. Ci okularnicy nigdy na oczy gołej baby nie widzieli
uważaj, bo Edd się wkurzy.
Popiszemy póóóóóźniej. ;-)

29
popportfolio pisze:Popiszemy póóóóóźniej. ;-)
Całuski mała, niedługo będę w Warszawie, także wiesz, nauczę Cię kilku fajnych triców...

Re: dzień dobry, poeci i prozaicy. ;-)

30
popportfolio pisze: Mam już za sobą nieśmiałe kroczki w kierunku stworzenia czegoś własnego - powieści, ale po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, że nie posiadam wymaganego doświadczenia.
To prawda, ale jeśli jej nie napiszesz, to doświadczenia nie zdobędziesz!;)
Nawet jeśli po x latach od napisania tej powieści dojdziesz do wniosku, że jest marna, warto było ją stworzyć, by przetrzeć drogę swoim kolejnym dziełom. Poświęcenie czegoś też jest ważne - w tym wypadku chodzi o książkę... Nawet jak nie wyjdzie, możesz powycinać jej duże fragmenty i ulepić z niej w przyszłości inną historię:)
W każdym razie pisz!

A tak w ogóle, to dzień dobry:)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

31
"Pamiętajmy - 10% sukcesu to zdolności, ale kolejne 90% to ciężka praca. "

Oj tak, tak ;)

Ogólnie masz fajne podejście :). Dla mnie też pisanie to pasja, a nawet styl życia i tak powinno być u każdego dobrego twórcy :).

P.S. Jeżeli na tym zdjęciu pod Twym nickiem jesteś przedstawiona Ty to od razu mowię, że jesteś bardzo ładna :)
Jeśli chcesz pogadać, jestem tu:

https://www.facebook.com/tomasz.socha.75
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”