Latest post of the previous page:
Hormony ? Ciekawe. To mój rówieśnik, trochę go rozumiem. ;-)))tafennasal pisze:Eddowi hormony buzują. Musisz mu wybaczyć, tak już ma
Poza tym bardzo mi miło. Natasza mnie ochrzcili. ;D
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
A ten skubaniec znowu mnie rozgryzł!tafennasal pisze:Eddowi hormony buzują. Musisz mu wybaczyć, tak już ma
No wybacz, kolego.tafennasal pisze:Poznałem dużo kobiet, ale ty jesteś wyjątkowa. Pragnę zabrać Cię do mojego Uniwersum. Zbudujmy je razem. Czekałem na objawieni ze Świata Sztuki, Ty oto nim jesteś. Jestem Wielkim Pisarzem, więc laski same do mnie lecą, Ty również przylecisz, nawet nie będziesz wiedziała kiedy
Odpowiem ci wprost : jesteś w tym momencie bezczelny.tafennasal pisze:Zapytam wprost: Jesteś dziewicą?
E tam, wszystkie tak mówią. Poczujesz czar mojej Królewskiej Ironii z Uniwersum i nie przejdziemy do rzeczy.popportfolio pisze:No wybacz, kolego.
Słowa twe piękne, lecz serca w nich brak.
Wciąż gości w mej duszy smutek i strach.
Z miłości skrzydlatej w twą stronę zrobię krok,
lecz nim zechcę być twoją, minąć może rok. ;-)
Jasne, szefie.Edd pisze:Ejże, narodzie. Nadepnijmy na hamulec, bo zaś któremuś łeb poleci. Założymy temat w Hyde parku i tam będziemy się za Nataszą uganiać, nie tutaj. Ma być ładnie, gładko i ogólnie cacy! Ja się wymeldowuję na wczoraj - dzisiaj idę spać.
P.S. Tu nie wyrzucają za pazurki. Jak ktoś paraduje bez majtek pokazując co to on/ona tam nie ma, to i owszem. Tak kończą kozacy.
uważaj, bo Edd się wkurzy.tafennasal pisze:Nie wywalą Cię, uwierz mi. Ci okularnicy nigdy na oczy gołej baby nie widzieli
To prawda, ale jeśli jej nie napiszesz, to doświadczenia nie zdobędziesz!;)popportfolio pisze: Mam już za sobą nieśmiałe kroczki w kierunku stworzenia czegoś własnego - powieści, ale po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, że nie posiadam wymaganego doświadczenia.
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”