17
Zazdroszczę naprawdę ... to jednak trzeba mieć we krwi. :D { w tym momencie się usprawiedliwiam, więc CICHO! :P}
widzisz, jak się łatwo dogadaliśmy. ;-)
What are we doing? We are turning into dust.

19
I mam nadzieję, że tak będzie. Nie wiem, ale w tym momencie mówimy o zainteresowaniach, więc nie powinni się czepiać. { Boję się Edda, broń mnie! :D }

Co konkretnie pisujesz ?
Jeśli jakąś prozę to zamieszczaj, chcę cię poczytać! :-)

20
Proza? :)
Zajmuję się tworzeniem własnego fantastycznego świata, który nazwałem "Korona" :). Są to opowieści fantastyczne zwykle z domieszką innych gatunków:)
To pisze głównie, ale zajmuję się też i innymi opowieściami, jednak Korona to mój główny projekt :).
No i ta poezja i piosenki :) I inne... :)
Jeśli chcesz pogadać, jestem tu:

https://www.facebook.com/tomasz.socha.75

21
Och, fantastyka ...To współczuję zbierania materiałów. No chyba, że sam wszystko wymyślasz. Ja bywam tak leniwa, że czasem nie chce mi się stukać w google.pl

A wiadomo, że żeby coś napisać, coś konkretnego, większego to trzeba skupić się na faktach i logice. :D

23
Nie zawsze tak się da, ale pewnie TY sobie poradzisz, Tomku. ;-)
W końcu to forum dla ludzi z pasją, którzy mają to coś i chcą zrobić pierwsze kroki. Ja potrzebuję trzymania za rączkę. ;-)

31
Nie sądziłem, że taki flircik się Tu Rozegra. Bonasiek to klawy gość, będziesz zaskoczona jest Prywatnym Uniwersum. Powiem w tajemnicy, że to mój idol. Olewa mnie, ale to świadczy o Jego Wielkości. Będziesz dobrze wspominać Znajomość z Nim, dziewico... albo już nie dziewico.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”