Temat, w którym się z wami witam

1
Witam serdecznie.
Weryfikatorium znam już od jakiegoś czasu dzięki uprzejmości pewnego usera, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto i (prawdopodobnie) podzielić się jakimiś tekstami, głównie poetyckimi. Z prozą przygoda była również, ale na dłuższą metę brak mi cierpliwości.

Nie będę się tu teraz przedstawiać, pisać skąd jestem, ile mam lat i jakie jest moje hobby, bo tego nie lubię. Poza tym w większości ludzie także nie lubią takich rzeczy. Myślę, że z postów wyniknie co nieco.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że będę miała czas udzielać się tu regularnie. ;-)

4
Witam mrocznie.

Czy nass to może skrót od - National Agricultural Statistics Service?

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

5
Do jedynego zakopiańskiego ogólniaka chodzę, Edd ;>

Wychodzi, na to, że nass to również skrót od National Agricultural Statistics Service, ale nie tym się kierowałam wybierając nick. Co za zaszczyt :p
nass od Naś, a Naś to już od imienia i nazwiska.

6
Witaj, Joanno w skromnych - nieskromych ludzi - progach. Właśnie ułożyłaś kolejną cegiełkę pod konstrukcję zwaną - uzależnienie od internetu i jeszcze na mnie zwalasz -_-

No nic, przynajmniej oczaruj ich tu, no, jak śpiewa znany artysta: "Pokaż na co Cię stać!"
...i coś tam o pomarańczach

-.-

Nie zapomnij powychawliwywać moich tekstów. dozo ;)
onaznim

7
A więc to Bokonon robi nam reklamę! Świetnie, stary, naprawdę świetnie - takich jak Ty to z chęcią bym wyściskał, gdyby nie uznano mnie za kogoś o odmiennych poglądach...

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Taaak, Bokonon skrupulatnie dba o to bym się za bardzo od komputera nie odzwyczaiła. Może choć na weryfikatorium wyjdzie mi to na dobre.

a pan Edd z Zakopanego również?

11
Edd nie być z Zakopanego. Ale gdzieś z okolic, jeśli można tak powiedzieć. Jeśli. Tymczasem wracam do roboty, jutro ostatni termin składania pracy, mojego skromnego reprezentanta w bitwie z Liv.

14
Witam na weryfikatorium! :)
Nazz pisze:Nazz wita Nass
No właśnie, miałem przez chwilę rozdwojenie w oczach, jak czytałem ten wątek :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

15
Witam :)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”