Szukam pomocy wydawniczej..

1
Szukam pomocy wydawnczej. Chcialabym wydawać ksiażki, mam mnóstwo pomysłow. Ksiazki są z dziedzieny ezoteryki duchowej.

2
ale czego konkretnie potrzebujesz?

szukasz wydawcy czy porad jak to zrobić samodzielnie?

3
Szukam wydawnictwa, które pomoże mi wydac ksiażki.
Mam mnóstwo pomysłów.

4
Pomysły pomysłami. Napisałeś coś większego?

5
A czy mozesz mi pomóc konkretnie czy tylko pytasz z ciekawosci?
Mam mnostwo pomysłow i jesli sie znajdzie ktos kto jest w stanie pomoc to wtedy bede wszystko tlumaczyc. Jestem nawet gotowa pojechac na rozmowe.

6
Właśnie. Pomysły Ci nie wystarczą, jeśli Twoje pisarskie umiejętności nie są zadowalające.
Na razie można zauważyć, że masz problemy z polską pisownią. ;-) Jeśli masz coś, co chciałabyś wydać (bo tylko w tak możesz zwrócić się do wydawnictwa. Musisz coś im pokazać, pomysły ich raczej nie interesują) to radziłbym wpierw kilka fragmentów rzucić na forum. Zostaną zweryfikowane i zobaczysz jaki jest Twój warsztat pisarski.
Piotr Sender

http://www.piotrsender.pl

8
Widzisz, żadne wydawnictwo nie podpisze umowy z autorem o zerowym dorobku z opcją "napisze książkę". Musisz coś mieć, czymś się obronić, mówię o konkretnych tekstach. Dzisiaj przede wszystkim to właśnie się liczy. Konkrety.

9
Revis twoje rady sa ciekawe:):)
Jesli znajdzie sie ktos kto bedzie chcial pomóc to wtedy przedstawie cala sprawe.
A pomysly to podstawa:) zeby cos zadzialac:)

10
Proponuję zabrać się do pracy nad tekstami. Ja mam kilkadziesiąt pomysłów na fabuły i według mnie to tyle co nic. Dopiero z gotowym tekstem mam zamiar uderzać do wydawnictw. Sam pomysł może byćgenialny, ale jego wykonanie mizerne, dlatego liczą się gotowe teksty.
https://pisarzdowynajecia.com

11
Jesli ktos bedzie w stanie pomoc bede tlumaczyc na priva. Jestem tez gotowa sie spotkac i rozmawiać.

Szukam pomocy wydawnczej. Chcialabym wydawać ksiażki, mam mnóstwo pomysłow. Ksiazki są z dziedzieny ezoteryki duchowej.

12
justa99 pisze:Jesli ktos bedzie w stanie pomoc bede tlumaczyc na priva.
Dalej nie wiemy w czym i jak pomóc. Masz pomysły i szukasz kogoś, kto je przeleje na papier?
Leniwiec Literacki
Hikikomori

13
A ja wciaz powtarzam ze jesli znajdzie sie ktos kto bedzie zainteresowany pomocą to przedstawie sprawe na priva. Na razie wszyscy pytają tylko z ciekawosci.

14
A to jest beletrystyka czy wróżenia, senniki i inne czary-mary? Pytam z ciekawości.

15
justa99 pisze:Szukam pomocy wydawnczej. Chcialabym wydawać ksiażki, mam mnóstwo pomysłow. Ksiazki są z dziedzieny ezoteryki duchowej.
Wiemy. Wystarczy powiedzieć raz, a nie zachowywać się jak bot. ;>

Jeśli ktokolwiek jest w stanie Ci pomóc, to i tak tego nie zrobi, gdyż Twoja prośba jest nieracjonalna.
To tak, jakbym poszedł do salonu forda i prosił ich o samochód tylko dlatego, że dobrze jeżdżę. To nie tak.
justa99 pisze:A pomysly to podstawa:) zeby cos zadzialac:)
Nie. Warsztat pisarski jest podstawą, bez której nic nie zdziałasz.
Piotr Sender

http://www.piotrsender.pl
Zablokowany

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”