Ave wszystkim! - przemawia do was Martuś...mrrau!^^

1
Mówią na nią : mała poetureczka.

Mała nie jest, bo ma aż lub tylko 170 cm ponad podłogą.

Zasłania twarz brązowymi włosami, a gdy odgarnie je z oczu to ukazuje światu swe błętkitne tęczówki, którymi zachwyca się płeć męska i żeńska tego świata, lecz ona sama nie widzi w nich niczego specjalnego.

Często utożsamia się z kotem i święcie wierzy że to nim była w poporzednim wcieleniu, prawdopoodobnie zamieszkując starożytny Egipt.

Martuś to indywidualistka która potrzebuje ludzi wkół siebie, bo sama na dłuższą metę czuję się nieswojo. Lubi patrzeć ludziom w oczy i krytykować ich, przez co wiele razy usłyszała kłujące słowa, ale stara si e nimi nie przejmować.

Wrażliwa, płacze prawie przy każdej okazji - ze szczęścia,żalu, bólu, smutku.

Lubi słodycze - a najbardziej zemstę, która ma przecież słodki smak...

Będąc zraniona zamyka się w sobie, lecz potem odradza się z nową siłą.

Pasjonuje się sportami - najbardziej koszykówką, siatkówmką, karatke, pływaniem i biegami, kocha taniec i muzykę. Bezapelacyjna materialistka.

Ztrzaskane nerwy koi wyrzywając się na pianinie.

Jak się wkurzy to potrafi przylać. Mocno. Pocieszenie - do złamań nie dochodziło jak narazie...

Jest w trakcie poszukiwania jej nieidealnego ideału - wysokiego bruneta z brązowymi oczami i fajną klatą, który będzie się mną opiekował, któremu mogłabym wypłakać się w ramie.

To - aż - tyle. Rozpisałam się, wiem. Ale w końcu trzeba się przedstawić :>

P.S Martuś w tej chwili próbuje zaliczyć matematykę, chemię i fizykę na jakieś porzadne oceny w II klasie gimnazjum - to jest ma 14 lat. CZasem jest dziecinna, czasem nie. CZytaj: lubi sie powygłupiać i ma humorki.

No, skończyłam... :)

[img]http://images1.fotosik.pl/293/be3ece10f41902b6m.jpg[/img][/img]

2
Eeeeeeeeeeeeeeeee..............

Aloha.

Witam na pokładzie.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

4
Witamy 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Cześć

<Czy ci się nie wydaje, ze te wsyztskie powitania są niezwykle żywiołowe i przepełnione emocjami?>
Przybyłem, zobaczyłem i mam nadzieję, że zostanę
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”