Pozdrowienia z Sanoka

1
Witam-jestem kobietą z Sanoka bramy urokliwych Bieszczad,o latach może nie powiem,gdyż mam już sporo,kocham muzykę nad życie ale to ciężkie brzmienia :) uwielbiam się też szwendać po Bieszczadach. Cóż jeszcze....piszę od dość dawna,ale dopiero niedawno wiersze wyszły z szuflady-nasz sanocki poeta Jan Szuber powiedział o moim pisaniu 'Pamiętnik pisany wierszem '
Bo w oczach tkwi siła duszy....

4
Witaj.

W sumie nie zaglądam do poezji, ale rzucę okiem na Twoje twory nawet jeśli nie zostawię komentarza.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj diablico. Mam nadzieję, że nie jesteś tak groźna, jak wskazuje Twój nick ;)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

7
Witaj Diablico. Weryfikatorzy robią tu czasem niezłe piekło, więc będziesz miała jak w domu.
A Bieszczady są piękne. Sanok też :)

Jako, że mieszkam po sąsiedzku, witam Sąsiadkę.

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

8
Weryfikatorzy robią tu czasem niezłe piekło, więc będziesz miała jak w domu.
E, zaraz tam piekło. Czyściec prędzej :P Ale do rzeczy, na pewno Ci się u nas spodoba. Mamy cmentarzysko zweryfikowanych, przepaść, drzwewo wisielców i bagna.
Zwiedzaj do woli, uważaj na aligaory, a wieczorem nie wychodź bez szalika ( mamy też wampirzycę... no i Blacka :P )
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

9
:D

No ba, Fauxa już prawie na śmierć wystraszyłem.

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”