Hej :)

1
Cześć, mam na imię Tatiana, chodzę do trzeciej klasy gimnazjum... W przyszłości chciałabym być pisarką, ale raczej dodatkowo, bo nie utrzymałabym się z samego pisania ;-p. Piszę od... hmm... chyba od podstawówki, nie pamiętam dokładnie. W każym razie chyba się zaczęło od opowiadań na polski. No i tata od zawsze podrzucał mi jakieś książki fantasy. Moją pierwszą taką był "Wiedźmin", i bardzo mi się spodobał. Teraz czytam dużo Grzędowicza, Agathy Christie, Piekary i wszystkiego, co dobre. Bardzo lubię kryminały. Lubię tańczyć, rysować, grać na gitarze ( choć ostatnie coraz mniej, jakoś opuściła mnie chęć :( ), pisać oczywiście, piec, mangę i anime, od czasu do czasu jeżdżę na desce, słucham rocka, punk'u, grunge'u, skate-punk'u. Interesuje mnie też ostatnio kryminologia i kryminalistyka. Jak coś piszę, to najczęściej jest to fantasy, ale mam zamiar zabrać się za powieść psychologiczno-kryminalną, coś w tym stylu ;).
Ale się rozpisałam... W każdym razie niedługo może dam jakiś swój tekst do zweryfikowania, ale aż drżę co z tego wyniknie...

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Cześć :) Nie ma co drżeć, wręcz należy się cieszyć. Jesteś jeszcze młoda i masz tyle czasu na szlifowanie błędów, że w moim wieku będziesz już niezłą wyjadaczką ;) Zazdroszczę Ci! I pozdrawiam ciepło.
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

7
Shelion pisze:Nie drżyj przed oddaniem, drżyj po :D :p
Czy tylko ja zauważyłam tu podtekst? :D

Rozmnażaj się twórczo, dziewczyno! ;)
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”