W życiu nie widziałem tak dziwnego zapisu w regulaminie, no ale skoro trzeba...
A więc... Cześć, jestem Ania i mam 12 lat. A nie, zaraz... Wojtek. I mam 13 lat.
No dobra, dość tych jaj... Eugeniusz Stefaniak von Wduppenkoppen, 94 lata, Dom Spokojnej Starości nr 3 w Kroczymiechu, witam. Mój ulubiony gatunek to inner space splatter surreal gore psychological horror. Słucham bruthal death metalu i goregrindu, w wolnych chwilach robię na drutach i piszę haiku.
3
Bo to jest takie Forum, gdzie się nie rozmawia z nieznajomymi. Wiesz, kultura wymaga, aby przychodząc gdzieś powiedzieć proste "Dzień dobry".
Black.
Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."
Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.
Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.
5
Witaj.
Spodziewaj się podobnego podejścia w komentarzach do tekstu.
Ironia, mieszane informacje często nieprawdziwe...
... Znajdziesz też prawdziwe porady, rzeczowe informacje.
Wszystko zależy od człowieka.
Pozdrawiam.
Spodziewaj się podobnego podejścia w komentarzach do tekstu.
Ironia, mieszane informacje często nieprawdziwe...
... Znajdziesz też prawdziwe porady, rzeczowe informacje.
Wszystko zależy od człowieka.
Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
6
Od siebie dodam jeszcze, że to nie jedyne Forum, gdzie jest wymóg przedstawiania się. Na innym, gdzie byłem współadministratorem jest nakaz wstawienia "twarzowego" avika i normalne przywitanie.
Na Twoim miejscu cieszyłbym się, że tu jest na tyle łagodna Administracja, że "tylko" zwrócili Ci uwagę. Na tamtym poleciałbyś już dawno w niebyt internetu.
Black.
Na Twoim miejscu cieszyłbym się, że tu jest na tyle łagodna Administracja, że "tylko" zwrócili Ci uwagę. Na tamtym poleciałbyś już dawno w niebyt internetu.
Black.
9
Odpowiedziałem Ci w pierwszym poście. Skoro jesteś na Forum pisarskim zakładam, że umiesz co najmniej czytać - bo pisania - tego prawidłowego - tutaj uczy się każdy z nas.
Specjalnie dla Ciebie regulamin z tamtego Forum:
http://www.royalmarines.nets.pl/forum/s ... .php?tid=6
Krótko pisząc - dział Przywitaj się, to dział, gdzie osoba przychodząca wita się tymi forumowiczami, którzy przyszli tu przed nią. Wypada się faktycznie przywitać a nie robić sobie jaja - bo od tego są inne działy ( hyde park, śmietnik itp). Wiesz, jak Cię widzą - tak Cię piszą.
Powtarzając za Weberem: skoro już na wstępie pokazałeś, że jesteś osobą niepoważną, musisz się liczyć, że tak samo zostaniesz potraktowany zarówno Ty jak i Twoje teksty.
Black.
Specjalnie dla Ciebie regulamin z tamtego Forum:
http://www.royalmarines.nets.pl/forum/s ... .php?tid=6
Krótko pisząc - dział Przywitaj się, to dział, gdzie osoba przychodząca wita się tymi forumowiczami, którzy przyszli tu przed nią. Wypada się faktycznie przywitać a nie robić sobie jaja - bo od tego są inne działy ( hyde park, śmietnik itp). Wiesz, jak Cię widzą - tak Cię piszą.
Powtarzając za Weberem: skoro już na wstępie pokazałeś, że jesteś osobą niepoważną, musisz się liczyć, że tak samo zostaniesz potraktowany zarówno Ty jak i Twoje teksty.
Black.
11
Frank Black pisze:Odpowiedziałem Ci w pierwszym poście.
Internet jest jak ocean. Forum jest jak jezioro. Od zarąbania w nim ryb, skorupiaków i innych mniejszych żyjątek. Jaki sens ma wrzasnąć WITAJCIE!!!1111 na wejściu? 80% ryb w ogóle nie usłyszy, 10% powie "hej" i za 5 minut zapomni, pozostałe 10% jest głuche.Wiesz, kultura wymaga, aby przychodząc gdzieś powiedzieć proste "Dzień dobry".
Pamiętasz każdego użytkownika, który pojawił się tu po tobie?Frank Black pisze:Bo to jest takie Forum, gdzie się nie rozmawia z nieznajomymi.
Dlatego nie dam tu żadnego do oceny. Bez obrazy, ale na cmentarzu panuje luźniejsza atmosfera.Frank Black pisze:tak samo zostaniesz potraktowany zarówno Ty jak i Twoje teksty.
12
Ej, tak się zastanawiam, po co odwalasz taką szopkę? Ciężko ci się przywitać? Co tu do rzeczy ma pamiętanie, kto po kim był. Ważne jest powiedzieć cześć. No, ale rozumiem, ze mając 12 lat i będąc laską, potem będąc Wojtkiem (lat 13), a potem będąc starym capem zwyczaje się zmieniają. Cóż, zatem ja ci powiem tak: Cześć (ale czy na przywitanie czy na pożegnanie to się okaże wkrótce). Na prawdę zmień podejście do ludzi i do tego portalu.
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]
13
To jak Weber - czujesz się ośmiorniczką, czy krabem pustelnikiem.
Masz ostre wejście, chłopcze, muszę to przyznać. Mało kto zaczyna swój pobyt tutaj od porównywania innych współforumowiczów do skorupiaków czy robienia sobie jaj z regulaminu.
Co do wrzucania tu tekstów - atmosfera - nawet ta cmentarna czy grobowa - nie ma tu nic do rzeczy. Ty wrzucasz tekst a my rozkładamy go na czynniki pierwsze i w miarę fachowo oceniamy. Spotkasz tu naprawdę profesjonalistów w tym, co robią.
Chyba, że po swoim mocnym starcie, po prostu boisz się, że zostaniesz potraktowany tak samo, jak Ty potraktowałeś resztę Forumowiczów, to nie wrzucaj.
Tyle z mojej strony, więcej karmienia trolla nie będzie, bo mam ważniejsze sprawy na głowie.
Black.

Masz ostre wejście, chłopcze, muszę to przyznać. Mało kto zaczyna swój pobyt tutaj od porównywania innych współforumowiczów do skorupiaków czy robienia sobie jaj z regulaminu.
Co do wrzucania tu tekstów - atmosfera - nawet ta cmentarna czy grobowa - nie ma tu nic do rzeczy. Ty wrzucasz tekst a my rozkładamy go na czynniki pierwsze i w miarę fachowo oceniamy. Spotkasz tu naprawdę profesjonalistów w tym, co robią.
Chyba, że po swoim mocnym starcie, po prostu boisz się, że zostaniesz potraktowany tak samo, jak Ty potraktowałeś resztę Forumowiczów, to nie wrzucaj.
Tyle z mojej strony, więcej karmienia trolla nie będzie, bo mam ważniejsze sprawy na głowie.
Black.
14
Tak. A im więcej i ciekawiej o sobie napisze, tym bardziej zapada w pamięć. Gdy widzę nick, którego nie kojarzę, w temacie innym niż przywitania, na 95% jest to osoba, która nie przeczytała regulaminu i wrzuciła posta, albo osoba zarejestrowana przede mną, która zaglądała na forum od czasu mojej rejestracji. Jak widzisz to działa.Seth Bardict pisze:Pamiętasz każdego użytkownika, który pojawił się tu po tobie?
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.
Rok nieistnienia B. Leśmian
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.
Rok nieistnienia B. Leśmian
15
Nie widzę i nie wierzę, ale nie szkodzi.Milly pisze: Jak widzisz to działa.
Cóż, może faktycznie troche to było zbyt "ostre wejście" jak dla was. Jestem przyzwyczajony do for, na których 90% userów to 16 letni fanatycy danej tematyki a najgłupsza dyskusja toczy póki "moje na wierzchu"... a ten mój pierwszy post spotkałby się co najmniej ciętą ripostą.
Jak widzę, tutaj panują nieco odmienne klimaty. Postaram jakoś się dostosować, żeby nasza kolejna interakcja była przyjemniejsza.
....postaram ;P