16

Latest post of the previous page:

Egzekucje, morderstwa(na zlecenie bądź z własnej, nieprzymuszonej woli) i wszystko co kojarzy się z zabijaniem! :twisted:

Biblistyka - jako hobby

Dziennikarstwo i polityka - hobby, na razie, mam nadzieje, że to się zmieni :)

Swoją droga pomysł dobry!

Brawo Zuzanno! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

17
Chciałabym do Wilków z Madison sq :oops: if you don't mind - języki obce, distance learning, nowoczesne technologie w nauczaniu, tłumaczenie, takie tam. I MUZYKA przede wszystkim.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

18
Zbieracz starych zapalniczek. Miłośnik lalek teatralnych w formie praktycznej. Również geodeta i zbieracz map. Miłośnik papierosów.
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

19
Kolejny miłośnik papierosów, spora wiedza na temat substancji psychoaktywnych :P Kino i to chyba dziedzina w której najwięcej wiem. Aczkolwiek nie posiadam papierku z żadnej istniejącej dziedziny która czyniłaby mnie fachowcem pełną gębą... ale... znam samouków którzy wiedzą o wiele więcej :P
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

20
Ja pragnąłbym się odnieść do moich zainteresowań-specjalizacji.

Mam to samo co wiedźmin89.

Papierku na moje specjalizacje nie mam, ale wie sporo, a w niektórych dziedzinach bardzo sporo - jak mówią niektórzy słuchając moich wypowiedzi etc.
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

21
Nie wiem czy komu się na co przyda. Ale zapalony fizyk wita :) Aczkolwiek jeszcze przedmaturalny a więc niepapierkowy.

22
Przyszły psycholog. Zwolennik teorii przyciągania ( nie chodzi o przyciąganie ziemskie! ). Jak nie wiecie co to jest sprawdźcie w google. Ta teoria może wam pomóc w życiu!

23
Ja chętnie zapisałbym się do cechu kognitywistów :)
Z wykształcenia i pasji socjolog z zainteresowaniem socjologią i filozofią kultury, z delikatnym skrętem w kierunku postmodernizmu. Przy okazji zajmuję się bankowością, ale bez większej satysfakcji.

24
Maladrill pisze:Z wykształcenia i pasji socjolog z zainteresowaniem socjologią i filozofią kultury,
no to możemy założyć cech, bo u mnie ta sama choroba ;)

do tego dochodzi psychologia głębi oraz zainteresowanie religiami (bardzo szeroki wachlarz, od satanizmu po buddyzm).
Leniwiec Literacki
Hikikomori

25
Instruktor spadochronowy ( od niedawna :-))

Jak ktoś postanowi władować swojego bohatera w skok na spadochronie to się polecam.

26
Też interesuję się religiami, ale tylko troszkę. Nie jestem poplecznikiem żadnej( ateistom też nie!) ale uważam, że buddyzm jest najciekawszą z wiar.

27
tez sie tym interesuje. i uwazam wszystkie religie, o ktorych cos wiem, za ciekawe.
obecnie zajmuje sie jezykami, ze tak powiem, niepopularnymi w Polsce. miedzy innymi quechua, arabskim, japonskim, chinskim. ogolnie znam sie troche na kulturach Ameryki i Azji, lubie takie dziwadztwa. takze gdybyscie wysylali Waszego bohatera do jakiegos egzotycznego kraju, sluze rada. zwlaszcza ze akurat jestem w Ekwadorze i probuje sie dogadac z nieznajacymi hiszpanskiego Indianami, ktorzy wciaz probuja sprzedac mi miska za trzydziesci dolarow.
zwięzłość jest siostrą talentu.

28
Papierka na nic nie mam, podobnie jak kilka wypowiadających się osób, ale przy chrześcijaństwie, katolicyzmie i przede wszystkim Kościele katolickim mogę mocno pomóc.
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

29
Militaria, sztuka surwiwalu, trochę lotnictwo(cywilne i wojskowe)

Jak ktoś będzie chciał bohatera dać w głąb amazońskiej dżungli, mogę podzielić się wiedzą.
Oczywiście nie tylko amazońska dżungla jeszcze: góry, pustynia itd.

30
Przyszły dyplomata, miłośnik kultury celtyckiej oraz historyk-amator zgłasza się do akcji! Jeśli macie problem z protokołem dyplomatycznym, to walcie do mnie śmiało... za 5 lat. :P
Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności.

31
Tłumacz angielsko-polski & na odwrót (zapewne wielu nas tu będzie).
Kryptozoolog pełną gębą.
Amatorsko lutnictwo - instrumenty strunowe szarpane (niby amatorsko, ale parę brzękadeł już 'zdziałałem').
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kreatorium”