Witajcie, Weryfikatorzy!

1
Mieszkam w Bydgoszczy, mam 23 lata, pisaniem zajmuję się od 16. roku życia. Mam obsesję na punkcie czarnego kryminału i wyważonego cyberpunku, ale na dobrą sprawę zaczytuje się praktycznie każdą beletrystyką. Ponadto oglądam filmy, czytam komiksy, gram w gry komputerowe i wszystko to rozważam pod kątem struktury fabularnej. Cały czas szukam dla siebie odpowiedniej formy wyrazu.
Pisanie traktuję jak rzemiosło wymagające odpowiednich narzędzi i "fachu w rękach". Właśnie dlatego zdecydowałem się na weryfikatorium - szukam osób, które wytkną mi błędy, wskażą sposoby samodoskonalenia i pomogą przekroczyć niejedne drzwi na długiej drodze do zostania Pisarzem.
Będę wdzięczny za każdą pomoc i chętnie poznam Wasze wypociny.
Najwyższy czas (dla nas wszystkich) opuścić ciasne atelier.

- pavelg1 -

2
Witam serdecznie - choć weryfikatorem już nie jestem ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam wszystkich, którzy odwiedzają niniejsze forum!
(Teraz już chyba nikogo nie pominąłem...)
(A za wcześniejsze uchybienie przepraszam!)

7
Nie czepiajcie się chłopaka, na pewno chciał dobrze :) Nie czuję się obrażona ani pominięta, zatem witam Cię serdecznie i pozdrawiam!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”