Kubek

1
Witam, towarzysze! Zapowiada się, że będę tutaj "rodzynkiem"... Jak miło. Mam... 13 lat. 13-latek i pisze? A owszem, piszę. Głównie prozę, choć zdarza się też wiersz. Ogólnie, chyba jak każdy tutaj kocham czytać książki. Jestem przemyślaninem, jestem pasjonatem nauk ścisłych i jestem... eee... nowonarodzonym artystą? Nie za dużo tych "jestem"? Mam nadzieję, że konstruktywnej krytyki mi nie oszczędzicie, jednak proszę o wyrozumiałość - piszę od niedawna. Hmm... co by tu jeszcze. Czy ja przynudzam? Chyba tak, więc ukrucę.

Siema ludu!

Aha, i mam na imię Kuba. xD

Zdjęcie wolałbym nie dawać... ale skoro muszę. Jak narazie nie dam, ale może niedługo. Nie dysponuję obecnie.

2
Witaj :D Pociesze cie bo hyba nie jesteś jedyny ktos tam jeszcze był podobno;) A zdjecia lepiej nie bdawaj: wole zachowac monitor w całości :P Pozdro

Dodane po 33 sekundach:

Oczywiście to był zart :D heheheee!
Memento mori!

4
Kubku... ach! Jak ja uwielbiam wołacz od "Kubek" xD
Sygnatura:

Obrazek

Wesołych świąt życzy Wasz Kubek

Do świąt pozostało: 355 Dni!

5
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Wieku tylko pozazdrościć i Witaj....
Rzekła wtedy do Szecherezady " Na Allacha siostro opowiedz nam cokolwiek aby skrócić nocne godziny..."

8
Siema Szklaneczko :P Tak btw to dzięki za ocenienie mojego tekstu i czekam na ocenę dalszych części.

P.S. Też lubię Simsy, więc jakby coś to pisz na gg. (Może nauczę Cię paru fajnych trików - moje prace możesz pooglądać na www.modthesims2.com)

9
Nie no ludzie, ja tam się przedstawiać nie będę.Powiem, żę nick to mam z imienia.No i pisze.A właściwie to chyba pisałam.Tak...Uwielbiam rysowć.Tylko jakoś nie potrfie rysować z...eee...nie no nie ważne.Mam 14 lat.Chyba starczy, co?"Pożeram" książki w całosci.Przeczytałam niewiadomo ile ale moje słownictwo jednak nic się nie porzeszyło.A tak ogólnie to mam kilka przezwisk, ale niestety ich nienawidze chociarz sama nie wiem czemu.chyba byłoby na tyle jak narazie:)pozdro

12
No cóż, teraz jak mi to powiedziałaś to myślę, że istnieje taka możliwość ale zaczekajmy na rozwój wydarzeń. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

13
Nie, to nie on. To moja... ee... właściwie nie wiem jak "to" nazwać. Nie wiem dlaczego się tutaj przedstawiła. Sam ją namówiłem żeby się tu zarejestrowała... O jej. Czeka mnie z nią rozmowa. Powiem, żeby założyła własny temat :)
Sygnatura:

Obrazek

14
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... trochę głupia sytuacja. ;S
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

15
Niby czemu? Ja się tam głupio nie czuję. Kara jej się należy xD zaraz mnie pewnie zabije... żart. To się już nigdy nie powtórzy :)
Sygnatura:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”