Witam się.

1
Witam.
Jestem sobie, od tak. Od 15 lat, tak po prostu sobie chodzę i robię wszystkie konieczne czynności. Do tego zalicz się pisanie. niektórzy nie lubią tego robić i uważają, że to niekonieczne. dla mnie to baaardzo konieczne. Moja przygoda z fantastyką zaczeła sie od Tolkiena, którego przeczytałam w wieku 10 lat, żeby zaimponować bratu i jego kolegom. teraz to on jest pierwszym i głównym czytelnikiem moich opowiadań. A oprócz pisania jestem harcerką - uwielbiam ZHR - można tam spotkać naprawdę fajnych ludzi. A poza tym dzięki ZHR wstąpiłam do HOPr - u i przekonałam sie na własnej skórze, w prawdziwej sytuacji jak ważna jest pierwsza pomoc. No i tyle. Tak jak mówiłam zwykły ludź ze mnie.
No i teraz po całej, dłuuugiej przemowie: Dzień Dobry.
"Kto żyw, martwy, kto umiera,
Chodźcie tańczyć Makabrela"

2
Witaj. Przygoda z Weryfikatorium polega na aktywnej aktywności. Mam nadzieję, iż będzie to Twoja najchętniej odwiedzana strona. W swej stronowatości. Mogłabyś być moją córką... Ale ja nic nie powiem! Nic nie będę narzekał! Po prostu wezmę to na bary i szlus...
Witaj, Waryjatko!
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

3
Witaj :)

Też chciałbym, aby czytał mnie Tolkien :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

4
Ojeju. Idiotka ze mnie. Przepraszam z góry za błędy ortograficzne. Już idę do ściany i zaczynam w nią walić głową. Jednocześnie płonę ze wstydu.

5
Nie martw się - to nie ort. tylko błąd logiczny. Często spotykany :)

Głowa do góry, wszak - człowiek uczy się na błędach.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
troche kiepsko zaczęłam....
kanadyjczyk - uważaj, bo ktoś za te twoje teorie mógłby cię ostro skrytykować. czy myślisz, że tylko ludzie powyżeju pietnastego roku życia są mądrzy i elokwentni? Mów proszę bardzo, nie milcz. Ale nie bądź pewny, że masz racje i że w takiej dyskusji nie miałabym racji.
Z góry przepraszam za błędy ortograficzne i logiczne.

[ Dodano: Czw 29 Paź, 2009 ]
A poza tym. Powieś na słupie to ty się sam. Gdybym była tobą to też bym to zrobiła.

11
Liczyłam, że sprowokuję cię do dyskusji, bo mam ochote się z kim pokłócić dzisiaj. No cóż... trudno sie mówi...;D

13
To była tylko zwykła, przyjazna pogawędka :D Wczoraj byłam trochę zła, więc jeśli kogoś obraziłam, to przepraszam.

14
W naszym "biznesie" krytyka (i kłótnie) to sprawy, zdaje się, stuprocentowo normalne. Raz siebie nawzajem krytykujemy, a potem chwalimy.

Chcesz z kimś podyskutować? Możesz ze mną, jestem w Twoim wieku. No więc jak?

15
Bardzo chętnie ;D dyskusja to jedno z moich ulubionych zajęć, poza pisaniem i czytaniem oczywiście.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”