Witam, nie jestem prawdziwym człowiekiem, tylko postacią z pewnego dramatu... Jestem również paskudnym grafomanem prześladującym ludzi swoimi infantylnymi wizjami, miałkością przemyśleń i szkaradnym stylem. Nieszczęśni czytelnicy moich wypocin nie zużywają zwykle więcej jak trzech słów, by je skomentować, pomstując na ogromną stratę czasu, na jaką ich naraziłem.
Taki jeden mi napisał, że mam się przedstawić. Nie wiem, czemu ktokolwiek miałby się interesować moją osobą (zwykle tego, co napisałem, jest już stanowczo za dużo dla człowieka z minimalnym poczuciem dobrego smaku, by nie chciał nigdy mnie poznać), ale czego to człowiek nie zrobi, by nie podręczyć innych swoimi tekstami...
PS. Zwykle po takim przedstawieniu dostaję na forum bana, a co najmniej ostrzeżenie. Czekam z niecierpliwością...
5
Taki jeden wyjaśnił Ci już to na PW, ale skoro nadal nie rozumiesz to napisze i tutaj.Nie chodzi o to, czy ktokolwiek chce się Tobą interesować, ale o dobre wychowanie i kulturę osobistą, jaką się samemu posiada i pokazuje wchodząc w nowe towarzystwo. Pal licho regulamin, ale wchodząc do kogoś obcego do domu nie pytasz od razu w której szafce ma herbatę i konfitury, bo jesteś głodny, tylko zwykle witasz się z właścicielami i resztą domowników.
Jako, że w końcu dotarłeś do regulaminu i przeczytałeś go, temat został odblokowany (dzięki Revis) a ja witam na Forum.
Black.
Jako, że w końcu dotarłeś do regulaminu i przeczytałeś go, temat został odblokowany (dzięki Revis) a ja witam na Forum.
Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."
Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.
Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.
6
Witam serdecznie
P.S. czyżby "taki jeden" - to był Frank
P.S. czyżby "taki jeden" - to był Frank

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
8
Cześć!
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]
9
Nie chciałem herbaty i konfitur, tylko pogadać... Na większości forum nie ma takiego zwyczaju (Uwielbiam kłótnie z modem, to coś jak takiego jak bluźnienie Zeusowi podczas burzy - nigdy nie wiesz, kiedy straci cierpliwość i ci strzeli)Pal licho regulamin, ale wchodząc do kogoś obcego do domu nie pytasz od razu w której szafce ma herbatę i konfitury, bo jesteś głodny, tylko zwykle witasz się z właścicielami i resztą domowników.
Skoro już o zwyczajach mowa - zwykli użytkownicy forum też mogą oceniać teksty innych, czy to zastrzeżone dla weryfikatorów?
10
Wszyscy mogą.Buldog Myrke pisze:Skoro już o zwyczajach mowa - zwykli użytkownicy forum też mogą oceniać teksty innych, czy to zastrzeżone dla weryfikatorów?
Kłótnie z modem nie mają sensu. Zawsze są skazane na przegraną. Zapewniam

Większość for to nie WM.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.