Latest post of the previous page:
Ja dostałem od szanownej rodzicielki trzeci tom Pana Lodowego Ogrodu co mnie bardzo było ucieszyło Jeszcze 50 stron zostało. Książka to świetny prezent jeżeli dokładnie wiemy co komu dać.
 Jeszcze 50 stron zostało. Książka to świetny prezent jeżeli dokładnie wiemy co komu dać. .
.

Mam to wydanie, przepiękne. Zanim zacząłem czytać pół godziny wpatrywałem się w obwolutę i podziwiałem tego gościa z czaszkami. A Diunę trzeba czytać powoli i spokojnie...Ja dostałem piękne wydanie Diuny. Po zdjęciu obwoluty książka mieni się na złotoNigdy jej nie czytałem, nie miałem dostępu do żadnego egzemplarza, a zawsze chciałem ją przeczytać. Ponieważ święta obfitowały w wydarzenia, jestem dopiero na stronie trzydziestej
Kart z FS nie można kupić oddzielnie. Są dodatkiem do wybranych książek FabrykiObsidian pisze:Nie widział ktoś do kupienia kart z Fabryki Słów? Dostałem jedną, tak mi się spodobała, że mam ochotę na całą talię :]

I to mnie właśnie ściska, bo te karty są naprawdę świetne, a nijak mi uzbierać całą talię. Ech.Kart z FS nie można kupić oddzielnie. Są dodatkiem do wybranych książek Fabryki