Witam :)

1
Hymm... więc cześć!

Jestem Rachelle i urodziłam się w Szczecinie. Mimo narodowości polskiej jestem również Włoszką i Niemką^^ wszystko to przez moich prapradziadków (chyba :P) Kocham sztukę, teatr, muzykę, taniec... czyli jakby nie patrzeć ogólnie artystyczna ze mnie duszyczka. Kocham motocykle i niebotyczne prędkości, a wszystko to, ponieważ wychowywałam się wśród samych prawie facetów. Mój znak zodiaku to Koziorożec, a zima to mój żywioł. Ubolewam nad tym, że w tym roku zabrakło dla mnie śniegu ;(;( ale żyć trzeba dalej.

No to by było na tyle. Mam nadzieję, że będzie mi się tu z wami sympatycznie i w zgodzie żyło.

Pozdrawiam wszystkich :*
Człowiek nie jest ani aniołem, ani bydlęciem, nieszczęście w tym, iż kto chce być aniołem bywa bydlęciem.

Balise Pascal

2
Witam serdecznie i czekam na Twoją twórczość :-)
Wierzyłem, że miłość wzniesie mnie ponad ka, tak jak skrzydła wznosza ptaka ponad wszystko, co może go zabić i zjeść.

S. King

4
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”