Cześć

1
Dzień doobry ;)
Spytacie, co to za tajemniczy ludek przykleił się do Waszego forum? Ano jest to Gosza. Ma 14 lat i mieszka w województwie lubuskim. Lubi pisać, chociaż trochę się obawia Doświadczonych Pisarzy, którzy mogliby ją tutaj zrównać z ziemią..
W każdym razie Gosza jest realistką i wie doskonale, że jeszcze dużo nauki przed nią jeśli chodzi o literaturę. Jeśli chodzi o szkołę także, ale szkoły nie lubi, chociaż uczy się dobrze.
Gosza lubi się uczyć, ale tylko jeśli chodzi o języki obce i pisarstwo.
Ma nadzieję poznać tutaj osoby, które znają się na książkach i powiedzą jej co jest źle, nad czym musi popracować, a co wychodzi jej dobrze.
Co jeszcze?
Nic chyba więcej nie trzeba dodawać, z czasem poznacie mnie lepiej. : )

Pozdrawiam serdecznie,
Gosha

6
Rzeczywiście ciekawa forma przedstawienia. Oryginalna. Witaj w naszym gronie! Mnie też niejednokrotnie weryfikatorzy zrównali z ziemią, ale konstruktywna krytyka nikomu nie zaszkodziła.

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Witaj. Obyśmy cię tu dłużej mieli, niż te kilka dni, które zazwyczaj spędzają nowi. A to choćby z tej prostej przyczyny, że fajnie się przedstawiłaś - tak niepospolicie.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

10
Martinius pisze:Witaj. Obyśmy cię tu dłużej mieli, niż te kilka dni, które zazwyczaj spędzają nowi. A to choćby z tej prostej przyczyny, że fajnie się przedstawiłaś - tak niepospolicie.
Marti, zobacz ten post.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”