16

Latest post of the previous page:

Patok, naprawdę nie rozumiem tego punktu widzenia. Nie doczytałeś jaka jest nagroda? A jeśli jest się "ponad" takie niskie pobudki, to po co w ogóle wysyłać na jakiś tam konkurs?

17
pomijając nagrodę, to byłby całkiem niezły debiut, nawet jeśli wyszłaby komedia romantyczna.
It's not easy, but it is simple.

18
Nagroda miła, możliwość debiutu jeszcze lepsza, lecz problem, w moim przypadku przynajmniej, polega na braku talentu i iskry geniuszu. Innymi słowy - obawiam się, że jestem odrobinkę zbyt głupi żeby stworzyć coś naprawdę dobrego. Co nie znaczy, że nie spróbuję - jeśli tylko znajdę chwilkę.
Don't you hate people who... well, don't you just hate people?

19
myślisz, że każdy od razu siadał i pisał same genialne teksty? zawsze to dodatkowe doświadczenie, możliwość poćwiczenia... a nóż widelec :D
It's not easy, but it is simple.

20
Właśnie. A poza tym, każdy jest dobry w pisaniu komedii romantycznych.
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! …Beierhund das Oder die Flipperwaldt gersput.

21
Wie ktoś gdzie ujrzeć można przykład takiej noweli filmowej? Bo nie jestem pewien, czy dobrze rozumiem, jak taka forma ma wyglądać :?
"Ja to wszystko serdecznie pierdolę, panie majorze. I wszystkich."

Demony Wojny wg. Goi

23
Ciekawe, na co im ta biografia...
"Ja to wszystko serdecznie pierdolę, panie majorze. I wszystkich."

Demony Wojny wg. Goi

limit nowel

25
Zresztą czy tam jest jakiś limit? Ile nowel można wysłać?[/quote]

Napisałem na adres tego studia i odpowiedzieli, że mogę przysłać maksymalnie trzy opowiadania.

26
dGrey pisze:Ciekawe, na co im ta biografia...
Moim zdaniem skromnym dlatego, ze beda wtedy miec mozliwosc lepszej oceny tego, czy Twoja praca jest faktycznie Twoja. Nigdy nie zajmowales sie pisaniem, a tu nagle arcydzielo nadajace sie na oscara :). Ogolnie chca mniej wiecej wiedziec z kim maja do "czynienia" itd.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”