witam wszystkich!!!

1
Cześć! Jestem Marta i mieszkam w Legnicy. Mam 16 lat (w tym roku skończę 17) :D i cóż...znalazłam tą stronkę w googlach,ponieważ od dawna pisze różne opowiadania postanowiłam znaleźć pomocną dłoń w przypadku pytań dotyczących pisania. I ogólnie jest super! Interesują mnie książki Christiana Jacq bardzo lubie jego twórczość ponieważ pisze on o Egipcie i o faraonach. Oczywiście uwielbiam pisać tak dla siebie. Oprócz tego kocham psy i konie. I to by było na tyle... mam nadzieję że w przyszłości uda mi się zostać pisarką i wydać książkę.

P.S.

zdjęcia nie zamieszczam, bo nie mam wystarczająco dobrego :)

2
Witam kolezanke z mojego podworka ;)

PS: Po pierwsze - nie jest super! A po drugie, zdjecie nie musi byc dobre - tu nie ma modelek i modeli, tylko pisarze.

3
Heh, ja też się tu znalazłem dzięki Google. Chwału mu :D

No i cześć, i czołem, i kłaniam się dołem, i wogóle jakoś tak. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Dzięki za google, ja też stamtąd! :)
Wierzyłem, że miłość wzniesie mnie ponad ka, tak jak skrzydła wznosza ptaka ponad wszystko, co może go zabić i zjeść.

S. King

5
Heloł!

PS. Ja też jestem z Google :P Wszyscy stamtąd, aż dziw bierze, że wcześniej się nie znaliśmy :wink:
"You have to be someone"

Robert Nesta Marley

6
Heloł.

Ja też jestem z Google. Widocznie Wielki Bóg Google miał jakiś interes żebyśmy się tu wszyscy znaleźli. Nie zawiedźmy go. Tobie też życze żebyś go nie zawiodła, powodzenia.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

10
Wszyscy stamtąd, aż dziw bierze, że wcześniej się nie znaliśmy

A Ty nie mieszkałaś pod trójką, naprzeciwko mnie? Wiesz, tam na lewo od cookies, obok kodu html.

11
A Ty nie mieszkałaś pod trójką, naprzeciwko mnie? Wiesz, tam na lewo od cookies, obok kodu html.

Tak, dokładnie tam! Towarzystwo cookies zawsze mnie denerwowało. Czyli to byłeś Ty... Rany, jak się zmieniłeś! Wtedy byłeś piękny i młody, a teraz jesteś pisarzem... :wink: !
"You have to be someone"

Robert Nesta Marley

12
Witam.

To tylko ja nie z googel a z pomylki-"'a na wprost armii Boga bedzie stal On,sprowadzony przez pomylke,nie przez google''-tak zostalo napisane w ksiedze.... :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

13
Wtedy byłeś piękny i młody, a teraz jesteś pisarzem... !

życie wymaga poświęceń. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”