Witam

1
Witam,
Nazywam się Wojtek, mam 15 lat, moją pasją są książki, jestem fanem S. Kinga i Tolkiena. Lubię także pisać opowiadania fantastyczne, jednak będę się musiał przełamać, żeby jakieś tu wrzucić, bo pewnie i tak zostanę zmieszany z błotem, no ale w końcu po to tu jestem. ;)

Oprócz pisania zajmuje się przede wszystkim muzyką, gram w 2 zespołach, orkiestrze kameralnej i uczęszczam do szkoły muzycznej.

Krótko i zwięźle, za ewentualne błędy przepraszam.

[ Dodano: Nie 14 Mar, 2010 ]
Mam nadzieje, że mnie ktoś poprawi bo nie mogę edytować posta a przydało by się trochę poprawić interpunkcję (pisałem w pośpiechu) :D no i dochodzą nawyki pisania na GG...

2
Ushido pisze:bo pewnie i tak zostanę zmieszany z błotem
E, chłopie, bajek ci ktoś naopowiadał, że...
Ushido pisze:e mnie ktoś poprawi bo nie mogę edytować posta a przydało by się trochę poprawić interpunkcję
Edytować nie można. Polecam zaglądnąć do działu z regulaminem, chyba pominąłeś ten element.

Witam, witam uprzejmie!

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Re: Witam

4
Ushido pisze:będę się musiał przełamać, żeby jakieś tu wrzucić, bo pewnie i tak zostanę zmieszany z błotem, no ale w końcu po to tu jestem. ;)
No właśnie!;) Śmiało ("Więc śmiało młodzieży, bez trwogi...!";p), więcej wiary w siebie!;)
A zresztą, człowiek uczy się na błędach. Parę negatywnych komentarzy jeszcze nikomu nie zaszkodziło - dają do myślenia, skłaniają do refleksji itd. (w tym stylu;P).
Ushido pisze:Oprócz pisania zajmuje się przede wszystkim muzyką, gram w 2 zespołach, orkiestrze kameralnej i uczęszczam do szkoły muzycznej.
Uuu, to kolega bardzo utalentowany muzycznie:)

Witam uprzejmie!:)

PS. Jeśli przeżywasz szkołę muzyczną i dajesz rady z takim nawałem zajęć, na pewno masz silne nerwy i nawet ewentualne zmieszanie z błotem twych tekstów, nie powinno bardzo zaboleć;)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”