niesforne demońsko

1
Cześć! Mam na imię Łukasz, tak się złożyło, że lat mam aż 20, już... Czas mnie nie oszczędza ;-) rocznik 90. Czuję się jak wino, gdy mowa o rocznikach ;-D jestem fanem piwa. I nie mówię tu o piwie, tylko o piwie piwie. Niepasteryzowane, ciemne, blablabla ;-D lubię metal / rock i ten nu... By było, nie ;-D ? powtórz? :-D powtórz... ejjj ? :D

3
emmm joł ;-D przepraszam :< zawsze byłem pokręcony ;-P aaaa i jeszcze jedna rzecz, co na sumieniu mi leży, a zapomniałem powiedzieć. Mianowicie, na Internecie często mnie nie ma, za to obiecuję się udzielać ;-D stawać będę na głowie, ale postować zamierzam. Dopóki nie mam w domu stałego łącza, dopóty będzie ciężko, ale podołam. trochę ten pokład kołysa. Obym się nie nabawił choroby morskiej ;_)
"Poszukiwacze potłuczonego fajansu"

7
Ło matko i córko... O_o No, witaj, witaj Panie Niesforny Demonku :P

Ano kołysze, kołysze! Powiedziałabym nawet, że trzęsie ale nie wymiotuj nam tu, bo to PROM KOSMICZNY, a nie rozdygotana, piracka łajba :P

11
mamika6 pisze:Klapnij se wygodnie i poczuwaj się swobodnie. Joł. ;_) Siema, ściema.
gdzie tam ściema :< a mama mówiła!
Zith pisze:a nie rozdygotana, piracka łajba
:( nie?
kanadyjczyk pisze:Witaj! Połaź. Poczytaj. Wrzucaj.
mr mr mr :* :* :D

a potem wio, w drogę i wynocha ;-DDD nie no :-)
mikelangello pisze:heloł interesujący demonku!
"Poszukiwacze potłuczonego fajansu"

12
Możesz też wy...dolić z tego forum, prawda? :)

[ Dodano: Sro 17 Mar, 2010 ]
Daj poznać się tekstami, nie przywitaniem.
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

14
Ho ho, chyba już cię lubię xDD

Witaj ;* ;]
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

15
Taak... Niewątpliwie nadeszło już do nas PandeMonium :P. Choć moja orientacja tego zabrania: już "koffam" Cię ZA awatar/emblemat (czy jak to tam nazywają). Mam nadzieję, że tekstami zasłużysz sobie na to uczucie ;). Rzuć "Pijackie Opary" i do pisania.

(Swoją drogą: Witam :D)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”