Elo

1
Witam wszystkich!
Mam 15 lat i mieszkam na śląsku. Uwielbiam "Władcę Pierścieni" i "Harry'ego Potter'a". Od ponad roku piszę książkę (fantasy) i właściwie tylko dlatego trafiłem na to forum.
Właściwie to tyle... mogę jeszcze dodać, że piszę wiersze. Lubię ludzi z wyobraźnią, ludzi którzy lubią pożartować i pogadać o głupotach xD.

Mam nadzieję, że miło "spędzę" tutaj czas.

2
Witam :)

Oczywiście, że miło spędzisz tutaj czas, już nasi weryfikatorzy się o to postarają, he he ;)

Na wstępie ostrzegam, że jestem strasznie cięta na ortografię, interpunkcję i gramatykę, i będę dogłębnie wnikać w twoje teksty i dokładnie poprawiać każdy szczególik, he he :P

Pozdrawiam!
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Właśnie o to mi chodzi a wręcz Was proszę, abyście poprawiali moje błędy...
Ja też nienawidzę błędów ortograficznych :P i czuję obrzydzenie gdy ktoś pisze góra przez u ;/.

4
Wiesz, teraz rozmawiasz z kobietą, która nigdy w życiu nie popełniła błędów ortograficznych :P Jak coś to postaram się nie wściekać tak bardzo jak zazwyczaj :P
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

9
Witaj!

Kolejny piętnastolatek na forum, super.

Racja - weryfikatorzy należycie Cię powitają, np. Weber. ;-) Pamiętaj, że każdy ocenia u nas wartość tekstu i jego graficzną budowę nie dla samego siebie, ale dla piszącego, więc sporo można się nauczyć, wiem z doświadczenia.

Życzę weny!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”