KamoFreak wita.

1
Witam wszystkich, mam na imię Kamil lat 21, student neofilologi angielskiej. Poza tym od zawsze ciągnęło mnie do trzech rzeczy:
-Fantastyki
-Anime
-Piwa xd

Mam nadzieję, że takie krótkie przedstawienie mojej osoby wystarczy, wstawię zaraz jakiś tekst mojego autorstwa i sami zobaczycie czy wart jestem przebywania w waszym gronie użytkowników. ;)

6
Czytałem regulamin, lecz źle go zinterpretowałem:

"§ 4. Nie można doklejać tych samych, lecz zmienionych fragmentów do danego wątku. "

Sądziłem, że tyczy się to jedynie dodawania kolejnych części, a nie poprawienia partii tekstu, którą już wstawiłem. Chyba, że istnieje gdzieś inny punkt dokładniej to wyjaśniający, a ja nie mogę go dostrzec, nawet pomimo kilkukrotnego przeczytania regulaminu danego działu.

7
8. Edycja postów.

§ 1. Na forum nie ma możliwości edycji postów w celu uniknięcia niejasnych sytuacji. Po jakiejkolwiek zmianie w tekście komentarze pod nim straciłyby sens.

Mało spostrzegawczy?

8
Joe pisze:Mało spostrzegawczy?
Nie, chyba po prostu szukał w złym miejscu ;) Pogoda dzisiaj niezbyt fajna, niekorzystnie wpływa na samopoczucie i obniża koncentrację. Od tego ma forumowych kolegów, żeby czasem pomogli. Przecież spytał, a nie jojczył, tak?

Tak w ogóle, to witaj na forum :)
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.

9
Dziękuje Malika, chociaż jedna przyjazna osoba ;)

Faktycznie szukałem w złym miejscu, po kliknięciu na regulamin główny, dostrzegłem regulaminy działów, więc przeczytałem dokładnie regulamin działu weryfikatorium. Umknął mi za to całkowicie temat "Regulamin forum Weryfikatorium" umieszczony poniżej.

11
Joe pisze:Pff.
7. Jednowyrazowe posty.

§ 1. Wystrzegamy się jednowyrazowych postów typu: "Thx", "Fajne". Niezastosowanie się będzie owocowało ostrzeżeniem.

Skoro już próbujesz innych pouczać, wypadałoby samemu znać regulamin.

12
KamoFreak pisze:
Joe pisze: Pff.

7. Jednowyrazowe posty.

§ 1. Wystrzegamy się jednowyrazowych postów typu: "Thx", "Fajne". Niezastosowanie się będzie owocowało ostrzeżeniem.

Skoro już próbujesz innych pouczać, wypadałoby samemu znać regulamin.
To skręć na mnie bata i daj po tyłku. I skończ ten offtop, koleś.

13
Uspokójcie się.
Ty Joe, jako użytkownik o większym stażu, w dodatku jako były weryfikator powinieneś się wykazać większą dozą kultury.

Kolega ma rację. Jednak w tym dziale przymykamy na to oko.

Witam.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

14
Witam również :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

KamoFreak wita.

15
Wybaczcie za wskrzeszanie tematu sprzed 7 lat, ale stwierdziłem, że lepiej przywitać się ponownie w tym samym miejscu, które sam kiedyś stworzyłem. Witam wszystkich ponownie po siedmiu latach. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że moje konto przetrwa tyle czasu. Cała moja uprzednia aktywność to zaledwie jedno nieskończone opowiadanie, lecz przez lata chęć pisania nigdy we mnie nie umarła. Teraz, gdy postanowiłem spróbować ponownie, cieszę się, że to forum wciąż istnieje.

Teraz prócz fantastyki, anime i piwa, interesuje się także, light novelami, visual novelami i whisky, zaś mój status studenta zamieniłem na stopień magisterski i pracę za granicą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”