Latest post of the previous page:
Boże, niech se Dark nazywa tę swoją wieś jak chce, co to kogo obchodzi! Uch!Odnośnie wypowiedzi Sir Wolfa - nie, moja wypowiedź nie była chamska - po prostu napisałam to, co myślę, i już.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Boże, niech se Dark nazywa tę swoją wieś jak chce, co to kogo obchodzi! Uch! ). Nie zamierzam wprowadzać wątków satanistycznych z uwagi na ich straszne wyeksploatowanie (zauważyliście? Jak nie wilkołaki, wampiry, czy czarownice, to przynajmniej szatan musi być
). Nie zamierzam wprowadzać wątków satanistycznych z uwagi na ich straszne wyeksploatowanie (zauważyliście? Jak nie wilkołaki, wampiry, czy czarownice, to przynajmniej szatan musi być  ). Nie chcę obrażać niczyich uczuć. Chcę wystawić psychikę czytelnika na próbę (Och! Jakiż górnolotny cel sobie ustaliłem!
). Nie chcę obrażać niczyich uczuć. Chcę wystawić psychikę czytelnika na próbę (Och! Jakiż górnolotny cel sobie ustaliłem!  ):P.
 ):P. , ale musze. Przepraszam
 , ale musze. Przepraszam 
Wikipedia. PadłemVV pisze: To trochę nie tak wygląda. Ale nie róbmy już kolejnego offtopu - jest Wikipedia, można sprawdzić.

no, tak to już jest, że zaczyna sie od sekty... Tyle ze raczej nie mylmy tutaj wartosci chrzescijanskich z satanistycznymi. I nie podważajmy NAUCZANIA Chrystusa, które potwierdzają nie tylko Ewangelie, ale też wielu wspaniałych historyków tamtych czasów. Falwiusz, Talmud, TacytpadaPada pisze: Świętemu Pawłowi, czy innemu Szawłowi na szczęście to nie przeszkadzało, gdy rozkręcał sektę zwaną teraz katolicyzmem.
 etc/
 etc/ [/quote]
[/quote]