Witam

1
Ponownie jak w nazwie tematu - Witam. Me osobiste imię brzmi Kamil, lecz niewielu tak mnie zwie. Częściej ksywą znajomi posługują się względem mnie. a w nicku została zawarta, a przybywając na forum mam nadzieję na dobre oceny, czyli potrzebuję sporego farta.

Jeżeli chodzi o to czym aktualnie się param, nazwę to poszukiwaniami przyszłości, gdyż właśnie rozglądam się za dobrą uczelnią wyższą ulokowaną w Trójmieście.

Zainteresowanie: fantastyka (także w literaturze) ; szeroko pojęta geografia ; muzyka (ta cięższa brzmieniem)

[ Dodano: Czw 08 Lip, 2010 ]
Ups, popełniłem karygodny błąd na wstępie. Nie chowajcie za niego urazy, szczerze błagam o przebaczenie. Pozostał tam gdyż nie dostrzegam opcji Edytuj. Niestety tak, jesteś ślepcem :]

2
Witam serdecznie.

Jak zobaczyłem na stronie głównej, kto napisał ostatni post w temacie "Tu się przedstawiamy", przez chwilę nawet pomyślałem, że to mój kolega z klasy (ma taką samą ksywę).

Też bardzo intensywnie interesowałem się niegdyś geografią, ale dziś już mnie to nie pociąga. Muzyki słucham całkiem sporo (ostatnio zgłębiam się w twórczość zespołu Bathory), a z fantastyką mam do czynienia niemal na co dzień.

Pozdrawiam.

4
Witaj i czuj się jak u siebie :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

7
Wrzuciłem pierwszy rozdział mojej książki pt. "Król Athlonu". Jest to fantastyka i każdy kto lubi ten gatunek zapraszam do przeczytania i ocenienia.

9
Nawet nie pomyślałem, że procesor ma taką nazwę :D Ale słusznie zauważyłeś. Jednak nie jest to historia procesora, a wykreowany przeze mnie świat nosi taką nazwę :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”