41
autor: Luka w pamięci
Zbanowany
ach ta pruderia.
shelion, niech twoja bohaterka ze wstydem pomyśli "ojej, a jeśli mu się nie spodobam? a jeśli on zrobi TO, to czy ja mam zrobić TAMTO? czytałam w Bravo, że faceci lubią TO, no ale ja TEGO nie zrobię, bo się przecież wstydzę...". myślę że o taki typ dziewczyny Ci chodziło (tak wywnioskowałam z pierwszego postu). niech sobie dobrze tę scenę wyreżyseruje, a jednocześnie niech będzie pełna lęku, bo przecież w tych sprawach nic nie wychodzi planowo:) niech nawet wymyśli sobie gotowe odpowiedzi na to, co ewentualnie jej facet może powiedzieć. niech wcześniej bardzo starannie wybierze w sklepie bieliznę, (aby się JEMU podobała) niech ma pewność, że światło będzie zgaszone, (bo w świetle może MU się nie spodobać), dobrze wie, że chce być trzeźwa, ale z drugiej strony tylko lampka wina dodałaby jej odwagi, równocześnie jest też bardzo wymagająca jeśli chodzi o JEGO trzeźwość (przecież nie może mu jechać z mordy alkoholem); ogólnie wszystko ma być zapięte na ostatni guzik, a w razie jego rozpięcia, owa dziewczyna ma też plan awaryjny.
czy ten opis będzie pasował do akurat Twojej bohaterki - nie wiem, bo nie wiem, jaka ona jest:) opis będzie wyglądał zupełnie inaczej, gdy robi to tylko dlatego, że jej koleżanki mają to dawno za sobą. ale myślę, że powyższe jest takim przekrojem większości dziewczyn:)