2
Przeczytałem: "Szczególowy opis wszystkich obietnic wyborczych spełnionych przez Donalda Tuska", zaciekawiło mnie, które to niby obietnice Nasz Kochany Premier Donek spełnił, wchodzę...
... i od razu poprawił mi się humor (nie ze względu na obietnice, oczywiście ;)). Artykuł Ci się udał :).

Pozdrawiam.
Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery. Z niego wynika reszta.

Jerzy Orwell, "Rok 1984"

5
CośTamPisze pisze:To dopiero pierwsza część ;)
W takim razie będę ze zniecierpliwieniem oczekiwał na dalsze części :).
Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery. Z niego wynika reszta.

Jerzy Orwell, "Rok 1984"

6
CośTam, myslę, ze druga bedzie obszerniejsza ;-)

chociaz pierwsza tez powala ilością :twisted:
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

7
wszyscy tylko chwalicie i chwalicie :) a ja liczyłem na jakąś konstruktywną krytykę, szczegółowe wytykanie błędów, proszę was ;) czy nikt nie podejmie się profesjonalnej weryfikacji ?!
"-Jak się dowiemy ile on ma lat ?
-Utnijmy mu nogę i policzmy słoje"

9
Wypuściłem łyżeczkę z ręki wprost do kubka z zimną herbatę. Następnie na mej twarzy pojawił się uśmieszek, potem uśmiech, wreszcie śmiech, kolejno chichot, po czym głośny brecht i w końcu zabrakło mi synonimów słów "śmiech" i "następnie".

No i wypada jeszcze wspomnieć o krytyce zacytowanego przez Obsidiana fragmentu i komentarz do niego. Kocham was ludzie za to Wasze wspaniałe poczucie humoru!
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

10
CośTamPisze pisze:wszyscy tylko chwalicie i chwalicie :) a ja liczyłem na jakąś konstruktywną krytykę, szczegółowe wytykanie błędów, proszę was ;) czy nikt nie podejmie się profesjonalnej weryfikacji ?!
Jak tu zweryfikować taką ekipę:

"Karły mi nie imponują. Widziałem większych..." J. Tuwim

15
Interpunkcja bezbłędna. Puryści będą wreszcie zadowoleni.
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dziennikarstwo i publicystyka”