'bry

1
Witam!

Jako, że dobre maniery nakazują najpierw się przedstawić, a później poddać torturom (tudzież weryfikacjom), niniejszym chciałbym powitać wszystkich uczestników forum. Jeśli tę patetyczną część mam już za sobą, to przejdę do krótkiego opisu osobowościowego.

Mam 21 lat i mieszkam sobie we Wrocławiu. W życiu poświęcam się dwóm pasjom - muzyce, której słucham i słowom, które piszę. Na dobitkę, moim hobby są komputery z silnym ukierunkowaniem na tworzenie stron WWW oraz propagowanie systemu operacyjnego GNU/Linux (Ubuntu, będąc bardziej precyzyjnym).

Nom, mam nadzieję, że trochę Was wysuszyłem w śmigusa.

Dzień dobry ^_^

3
Witam ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

4
I ja także witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
łelkam :D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”